Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Mesajul de mulțumire al Simonei Halep pentru Darren Cahill: „Ești cel mai bun antrenor”

Simona Halep si Darren Cahill

Foto: Guliver Getty Images

După ce a ajuns numărul 1 în clasamentul WTA, Simona Halep i-a transmis antrenorului său, Darren Cahill, un mesaj de mulțumire.

„Dup cinci zile, aș vrea să împărtășesc asta. Încă de când am început să joc tenis, am avut un vis...acela de a fi numărul 1 în lume. Acum a devenit realitate, iar cuvintele sunt prea mici pentru a arăta cum simt, ce simt. Știu că urmează să fie mai dificil acum, să rămân acolo, dar de aceea am continuat să munces/joc tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Și vreau să îți mulțumesc, Darren, pentru că faci asta cu mine în fiecare zi din 2015 încoace, pentru a înfrunta fiecare provocare. Ești cel mai bun antrenor. E timpul să merge la Singapore, o altă provocare mare, să sperăm că vor fi zile frumoase acolo”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.

Simona Halep a devenit luni numărul 1 mondial, după ce a învins-o sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Jelena Ostapenko, și și-a luat revanșa pentru finala pierdută la Roland Garros în fața sportivei letone.

„Cred că este prima dată când am plâns pe teren. Este uimitor că sunt numărul 1 mondial. Vă mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână”, a spus Simona la sfârșitul partidei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult