Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mesajul de mulțumire al Simonei Halep pentru Darren Cahill: „Ești cel mai bun antrenor”

Simona Halep si Darren Cahill

Foto: Guliver Getty Images

După ce a ajuns numărul 1 în clasamentul WTA, Simona Halep i-a transmis antrenorului său, Darren Cahill, un mesaj de mulțumire.

„Dup cinci zile, aș vrea să împărtășesc asta. Încă de când am început să joc tenis, am avut un vis...acela de a fi numărul 1 în lume. Acum a devenit realitate, iar cuvintele sunt prea mici pentru a arăta cum simt, ce simt. Știu că urmează să fie mai dificil acum, să rămân acolo, dar de aceea am continuat să munces/joc tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Și vreau să îți mulțumesc, Darren, pentru că faci asta cu mine în fiecare zi din 2015 încoace, pentru a înfrunta fiecare provocare. Ești cel mai bun antrenor. E timpul să merge la Singapore, o altă provocare mare, să sperăm că vor fi zile frumoase acolo”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.

Simona Halep a devenit luni numărul 1 mondial, după ce a învins-o sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Jelena Ostapenko, și și-a luat revanșa pentru finala pierdută la Roland Garros în fața sportivei letone.

„Cred că este prima dată când am plâns pe teren. Este uimitor că sunt numărul 1 mondial. Vă mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână”, a spus Simona la sfârșitul partidei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult