Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Momentul comic al zilei cu Viorica Dăncilă în Parlament: cum explică premierul "valoarea" Fondului de Investiții anunțat de Liviu Dragnea

Lei sau euro?

Liviu Dragnea a anunțat că Guvernul va înființa, prin ordonanță de urgență, un fond de 10 miliarde dedicat investițiilor locale. 10 miliarde de euro, a subliniat șeful PSD.

Miercuri, premierul Viorica Dăncilă le-a vorbit ziariștilor în Parlament despre fondul de 10 miliarde de lei dedicat investițiilor locale. „Trebuie să găsim și alte oportunități de a dezvolta localitățile rămase în urmă și în acest sens avem această abordare, acest fond de investiții care are alocată o sumă de 10 miliarde de lei”. „De lei sau de euro?”, a întrebat o jurnalistă. „Sau de euro?”, a revenit jurnalista. „Lei”, a spus Dăncilă, jurnaliștii atrăgându-i apoi atenția că Dragnea a vorbit despre euro.

„Eu știu de 10 miliarde de lei, poate domnul Dragnea are dreptate, eu așa știam. Nu m-am uitat încă atent pe cifrele din buget. Important este că acest proiect vrea ca fiecare localitate să aibă cele necesare și încercăm să găsim mai multe modele pentru dezvoltare”. a spus Viorica Dăncilă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ada check icon
  "acest proiectul vrea .."
  sau "noi vrem prin acest proiect " ; " se vrea prin acest proiect "
  ...vai de capul nostru.
  Nu e vorba de cifre, femeie , e vorba sa te uiti undeva in dreapta sus, de obicei deasupra unui tabel si sa vezi ce scrie : Lei sau Euro. Cifrele sunt bune : 10 miliarde . Cifra 10. Ce atentie ? Atentia ta lipseste cu desavarsire. Nu exista.
  De asemenea am urmarit recitalul: a inceput sa toraie poezia cu bugetul si cand cineva a stopat-o a devenit nervoasa.Deci daca cineva doreste sa o incurce poate sa ii puna cateva intrebari si uita poezia.
  Succes la intrebari !
  • Like 1
 • Un fond pregatit pt firmele de partid, care primesc lucrari la suprapret. Iar prostimea, care primeste doar in ani electorali cate 1-2 km de asfalt, ii mai si lauda. "Bine ca fac, chiar daca isi iau si ei". Iar asta nu se intampla doar la primariile PSD. PNL-ul si celelalte partide fac la fel.
  • Like 0
 • Siguranta slugii natange, pusa in fata gafei. Fireste ca sefu'are dreptate, poate a guitat un pic gresit. Pentru tembela mahalagioaca leu sau euro, tot aia. Si de-ar fi doar asta. D-aia si e acolo, urcata in copac. Tuta, dar neconflictuala. Perfecta imbecila docila. Utila lor, sceleratilor PSDALDE dar si UDMR
  • Like 2


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult