Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Normele de aplicare ale Codului Fiscal

Guvernul a publicat in Monitorul Oficial normele de aplicare ale noului Codul fiscal. Documentul este unul așteptat, deoarece explică felul în care funcționează legea ce reglementează printre altele felul în care sunt taxate afacerile din România. Vom analiza documentul și revenim cu detalii, până atunci puteți consulta mai jos normele de aplicare ale Codului Fiscal din 2016. ( sursa- www.cabinetexpert.ro )

Citiți analiza consultantului fiscal Adrian Bența despre câteva elemente importante din normele de aplicare a Codului Fiscal, printre care tranzacțiile artificiale și impozitarea contractelor civile. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult