Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Normele de aplicare ale Codului Fiscal

Guvernul a publicat in Monitorul Oficial normele de aplicare ale noului Codul fiscal. Documentul este unul așteptat, deoarece explică felul în care funcționează legea ce reglementează printre altele felul în care sunt taxate afacerile din România. Vom analiza documentul și revenim cu detalii, până atunci puteți consulta mai jos normele de aplicare ale Codului Fiscal din 2016. ( sursa- www.cabinetexpert.ro )

Citiți analiza consultantului fiscal Adrian Bența despre câteva elemente importante din normele de aplicare a Codului Fiscal, printre care tranzacțiile artificiale și impozitarea contractelor civile. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult