Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

O nuntă care se desfășura la 500 de metri distanță de locul exploziei de la Crevedia a continuat și după producerea tragediei. „Încă o dată Dumnezeu ne-a dovedit că ne iubește!”

O serie de explozii au zguduit sâmbătă Crevedia, însă nuntașii au continuat petrecerea. “Încă o dată Dumnezeu ne-a dovedit că ne iubește! Locația de aseară a fost la mai puțin de 500 de metri față de locul exploziei de la Crevedia. În ciuda pericolului am continuat nunta.”, scria pe Facebook interpreta care asigura muzica la petrecere.

Nunră Crevedia

Mă întreb ce simțeau nuntașii, așezați frumos la mese, cu niște salam în farfurie, cu manele în fundal când o explozie care a ucis doi oameni și rănit alte câteva zeci aproape că le-a stricat deosebitul eveniment.

Exploziile din Crevedia

Mai multe explozii puternice au avut loc, sâmbătă, la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, deflagraţiile fiind urmate de un incendiu masiv.

Este halucinant să vedem astfel de reacții. Mă întreb cum au sunat dedicațiile pentru nașul mare și unde a fost dusă mireasa când a fost furată.

Sau poate nuntașii au mulțumit Divinității că nu a mai fost nevoie să angajeze o firmă pentru artificii.

Aceasta este România anului 2023. România indiferenței, lipsei de empatie. Trăim în țara unde lipsa bunului simț este considerată o mare calitate.

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia și care îi aparține lui Ionuţ Daniel Doldurea, fiului primarului PSD din Caracal, relatează Hotnews

Firma a fost amendată de mai multe ori de Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru mai multe nereguli legate de nerespectarea măsurilor de securitate la incendiu, iar în 30 septembrie 2020 firma anunțase autoritățile că închide punctul de lucru. Una dintre ipotezele în ancheta coordonată de procurorul Marius Iacob ar fi că deflagrația ar fi fost provocată de o țigară, în timp ce gazul era mutat dintr-o cisternă în alta.

Cred că băieții ăștia din politică, dornici să câștige voturi pentru a ne fi bine, bifează cu brio un obiectiv, anume îndepărtarea oamenilor decenți de România. Tot mai mulți oameni pleacă de aici și probabil tendința va continua.

Toți ăștia cu steagul pe ei, cu discursuri sforăitoare, cu plecăciuni vomitive în fața șefului de partid, aceștia conduc România.

În România goana după funcții este, de cele mai multe ori, obiectivul principal al existenței celor de mai sus. “Șefu’”, “boss”, “dom’ director”, “să trăiți”, pentru asta trăiesc foarte mulți dintre cei care ar trebui să fie înainte de toate oameni și nu oameni de partid.

Articol publicat pe project-e.ro

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ana Gia Ana Gia check icon
  Asta e credinta in domnu’ zeu…”mie nu mi se intampla nimic, e bun, nu conteaza ca sunt razboaie si boli care ucid”.
  • Like 0
 • "Mă întreb ce simțeau nuntașii, așezați frumos la mese, cu niște salam în farfurie, cu manele în fundal când o explozie care a ucis doi oameni și rănit alte câteva zeci aproape că le-a stricat deosebitul eveniment."
  Pai, tocmai asta l-a facut deosebit. Cum sa le strice cheful? Cred ca au iesit in curte si au facut si cateva poze. Selfie-uri. Asa, de amintire. Mirii cu nasii, socrii, mamaie si tataie impreuna cu unchiu Nelu si tanti Florica, iar pe fundal explozia... Frumos.
  • Like 0
  • @ Daniela Damian
   Nu simteau nimic. Erau anesteziati de posirca si manele. Aceasta categorie de bipezi nu simt nimic nici atunci cand sunt "trezi".
   • Like 0
 • Aceasta nunta ar trebui sculptata, in detaliu, pe o fresca, pusa pe frontispiciul cladirii guvernului sau al parlamentului romaniei. Este reprezentarea realista a poporului roman. Imbecilitate dusa la limita superioara. "Asa-i romanul .....".
  • Like 3


Îți recomandăm

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Maria Bălan

În facultate, am avut o colegă mai mare pe care mereu am admirat-o: super deșteaptă, implicată, genul de persoană pe care ai dori-o în echipa ta de medici. Am revăzut-o în primul ei an de rezidențiat: epuizată, dezumanizată, cinică. (Foto: Ana Maria Bălan/ Facebook)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Elevă de liceu la examen

Dar dacă sărăcirea noastră este ceva ce am putea accepta, atentatul asupra valorilor și moralei ar trebui să fie acea limită pe care să nu o acceptăm. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult