Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

O senatoare PNL a sunat la 112 și a chemat Poliția pentru că Diana Șoșoacă nu purta mască în Parlament

Diana Sosoaca in Parlament

Foto: Inquam Photos

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat la 112 chiar de la pupitrul Senatului și a chemat Poliția pentru că senatoarea AUR Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască, relatează G4Media

„Înțeleg că sunt colegi deasupra legii. Parlamentul adoptă legi care sunt respectate de cetățeni, asta este democrația. Cum putem să le cerem cetățenilor să respecte legea, când colegii nu o fac? Medicii poartă mască 12 ore pe zi și nu au făcut apel la drepturi constituționale. Stimată colegă, dacă nu vă conformați legii pe care noi o aprobăm, dați-mi voie să apelez la instituțiile statului pentru că instigați la nerespectarea legii”, a spus Nicoleta Pauliuc, care a sunat apoi la 112 și a fost aplaudată de câțiva parlamentari.

Nu este prima dată când Diana Șoșoacă sfidează regulile sanitare. Recent, procurorii DIICOT  i-au deschis senatoarei dosar penal pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19 după ce a blocat activitatea unui centru de vaccinare,

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nitica puscarie nu i-ar strica sosoacei, dar de ce am asupri-o pe Sosoaca ca este impotriva mastii sau a vaccinului daca Catu care declara oprirea pandemiei in vara a fost prim-ministru pana mai ieri ?
  Eu am intrebat multi oameni de ce nu s-au vaccinat si cei mai multi mi-au spus ca in vara era bine, boala trecuse si nu merita sa te risti cu vaccinul. Pai cam asta au inteles romanii mai simpli din mesajele si comportamentul politicienilor. Astia care se uita la Sosoaca cu admiratie si-i sorb vorbele sunt o minoritate. Sosoaca este o mica infractoare din epoca lui Catu si Iohannis , numita si epoca rotatiei.
  • Like 0
  • @ Radu Bogdan
   Dan check icon
   Acesta ,,sosoaca nenorocita ,, trebuie blocata de urgenta ,pentru a nu se creea precedente , caci individul cu ,,mintea ingusta si incult ,va face la fel ptr ca , asa face si duamna senator soso !!!
   ---Acesta individa ,a sfidat de fiecare data cand avea ,,interventii in public ,, In Valea Jiului ,,,la Cluj -Napoca, la manastirile de langa Constanta impreuna cu petrescu macedon & al tomisului ,,etc,, Nimic din ce a facut ,acesta individa ,,nu a fost ceva util si normal pentru societate,, ci dimpotriva !!
   • Like 0
 • Eu am prins în autobuz în București de doua ori indivizi fără mască. I-au luat ceilalți călători la Muay Thai destul de repede. Când a oprit autobuzul în stație problema era deja rezolvata.
  Fără vreo legătură cu știrea de față.
  • Like 3


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult