Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Mihai Făgădaru, un protestatar antivaccin și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de Covid

Mihai Fagadaru

Foto: Facebook/ Mihai Făgădaru

Mihai Făgădaru, unul dintre susținătorii senatoarei Diana Șoșoacă și participant la manifestațiile antivaccin, a murit în noaptea care a trecut, a anunțat pe Facebook părintele Visarion Alexa, scrie G4Media. Făgădaru era internat în spital, cu o formă gravă de covid.

În ultima sa postare pe contul de Facebook, pe 30 octombrie, Făgădaru apare la protestul din Piața Universității, din București, împotriva impunerii certificatului verde. Pe contul lui Făgădaru apar multe filmulețe și mesaje împotriva vaccinului și a măsurilor de protecție în pandemie.

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru, actrița Ioana Picoș, a postat joi seara un mesaj, în care spunea că starea de sănătate a acestuia era una foarte gravă.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de Facebook.

Potrivit informațiilor G4Media, Făgădaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • storo check icon
  ...who's next ..? shosho..? georgica..? ..olivia..?
  • Like 0
 • Filbert check icon
  Daca n-ar fi ocupat locul la ATI ar fi fost mai bine. Daca n-a infectat si pe altii, ar fi bine.
  Ma intreb ce-o fi studiat la medicina sau i-a avut profesori p-alde pop, constantinescu de la Iasi si pe catarama alberts...
  • Like 1
  • @ Filbert
   Delia MC Delia MC check icon
   A fost teolog nu medic.
   • Like 0
  • @ Delia MC
   Filbert check icon
   Urmase cursuri la o fac. de medicina da' se pare ca nu-si luase licenta.
   • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult