Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Mihai Făgădaru, un protestatar antivaccin și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de Covid

Mihai Fagadaru

Foto: Facebook/ Mihai Făgădaru

Mihai Făgădaru, unul dintre susținătorii senatoarei Diana Șoșoacă și participant la manifestațiile antivaccin, a murit în noaptea care a trecut, a anunțat pe Facebook părintele Visarion Alexa, scrie G4Media. Făgădaru era internat în spital, cu o formă gravă de covid.

În ultima sa postare pe contul de Facebook, pe 30 octombrie, Făgădaru apare la protestul din Piața Universității, din București, împotriva impunerii certificatului verde. Pe contul lui Făgădaru apar multe filmulețe și mesaje împotriva vaccinului și a măsurilor de protecție în pandemie.

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru, actrița Ioana Picoș, a postat joi seara un mesaj, în care spunea că starea de sănătate a acestuia era una foarte gravă.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de Facebook.

Potrivit informațiilor G4Media, Făgădaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • storo check icon
  ...who's next ..? shosho..? georgica..? ..olivia..?
  • Like 0
 • Filbert check icon
  Daca n-ar fi ocupat locul la ATI ar fi fost mai bine. Daca n-a infectat si pe altii, ar fi bine.
  Ma intreb ce-o fi studiat la medicina sau i-a avut profesori p-alde pop, constantinescu de la Iasi si pe catarama alberts...
  • Like 1
  • @ Filbert
   Delia MC Delia MC check icon
   A fost teolog nu medic.
   • Like 0
  • @ Delia MC
   Filbert check icon
   Urmase cursuri la o fac. de medicina da' se pare ca nu-si luase licenta.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult