Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Mihai Făgădaru, un protestatar antivaccin și susținător al Dianei Șoșoacă, a murit de Covid

Mihai Fagadaru

Foto: Facebook/ Mihai Făgădaru

Mihai Făgădaru, unul dintre susținătorii senatoarei Diana Șoșoacă și participant la manifestațiile antivaccin, a murit în noaptea care a trecut, a anunțat pe Facebook părintele Visarion Alexa, scrie G4Media. Făgădaru era internat în spital, cu o formă gravă de covid.

În ultima sa postare pe contul de Facebook, pe 30 octombrie, Făgădaru apare la protestul din Piața Universității, din București, împotriva impunerii certificatului verde. Pe contul lui Făgădaru apar multe filmulețe și mesaje împotriva vaccinului și a măsurilor de protecție în pandemie.

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru, actrița Ioana Picoș, a postat joi seara un mesaj, în care spunea că starea de sănătate a acestuia era una foarte gravă.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de Facebook.

Potrivit informațiilor G4Media, Făgădaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • storo check icon
    ...who's next ..? shosho..? georgica..? ..olivia..?
    • Like 0
  • Filbert check icon
    Daca n-ar fi ocupat locul la ATI ar fi fost mai bine. Daca n-a infectat si pe altii, ar fi bine.
    Ma intreb ce-o fi studiat la medicina sau i-a avut profesori p-alde pop, constantinescu de la Iasi si pe catarama alberts...
    • Like 1
    • @ Filbert
      Delia MC Delia MC check icon
      A fost teolog nu medic.
      • Like 0
    • @ Delia MC
      Filbert check icon
      Urmase cursuri la o fac. de medicina da' se pare ca nu-si luase licenta.
      • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult