Sari la continut
alt

Ramona Loznianucheck icon

Ramona Loznianu este PR & Marketing Manager la Bucharest Professional Training College. Este absolventă a Facultății de Litere, secția Română-Comunicare și Relații Publice, A lucrat ca jurnalist pe domeniul economic la DailyBusiness.ro, iar ulterior a fost editor la Gândul.info, unde s-a specializat pe educație.


Articole publicate check icon

Cristian Tudor și angajații

Microplantele sunt o nouă categorie de legume sub forma unor plante tinere, comestibile, intrate în categoria de superfood datorită conținutului ridicat de substanțe benefice. Pe lângă concentrația mai mare de nutrienți, gustul și aroma sunt mult mai intense decât la plantele mature, ceea ce le face ideale pentru gastronomie.

Citește mai mult

Vasile Uglai

Vasile Uglai a început să coasă curele de ceas pe masa din bucătărie, în urmă cu 10 ani. Mai întâi pentru el, apoi pentru familie și apropiați. Și pentru că a văzut această nișă și a crezut că poate merge mai departe, a început le promoveze pe Facebook.

Citește mai mult

Echipa Raxela

În ciuda dificultăților cu care confruntă și a facturilor neplătite care s-au adunat în această perioadă, Călin Radu spune nu s-a gândit niciodată să renunțe, considerând că ar fi un gest de ireponsabilitate din partea sa. „Am 10 angajați care sunt soț și soție, deci cinci familii. Ar fi o crimă”.

Citește mai mult

Mobila verde

În urmă cu aproape 5 ani a preluat de la doi prieteni cu care colaborase până atunci, un mic business de colectare de mobilă veche și decorațiuni, în care a investit toți banii pe care îi avea strânși: 8.000 de euro.

Citește mai mult

Veganzza

Pe final de 2016, Ioana Ioniță a decis că a venit momentul să își aloce toate resursele unui proiect drag, pe care îl abandonase în urmă cu patru ani, pentru a avea grijă de cei trei copii. Așa că a mers la bancă, și-a scos toate economiile și s-a apucat de treabă.

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Legume fericite

„Ce-ar fi să livrez la domiciliu legumele astea pe care eu le-am crescut fără nimic? Ce bine mi-ar fi picat mie ca cineva să facă asta pentru mine când stăteam în București”, și-a spus Mihaela Buligoanea când prima producție de legume obținută pe 1.000 de metri pătrați a depășit nevoile familiei sale, alături de care se mutase în Tărtășești, județul Dâmbovița.

Citește mai mult