Sari la continut
alt

Ramona Loznianucheck icon

Ramona Loznianu este freelancer, specializată în content writing și digital marketing. Este absolventă a Facultății de Litere (Universitatea București), secția Română-Comunicare și Relații Publice. A lucrat ca jurnalist pe domeniul economic la DailyBusiness.ro, iar ulterior a fost editor la Gândul.info, unde s-a specializat pe educație.


Articole publicate check icon

I wood be

„La început, toate produsele I Wood Be le-am făcut din cartoane pe care nu voiam să le arunc și tot felul de nimicuri pe care le găseam prin casă. De exemplu, cutiile de vopsea pentru păr. Le lipeam, le coseam, apoi le pictam și le transformam în semne de carte. Iar la primul târg exact cu asta am mers. Și le-am vândut pe toate spre surprinderea mea.”

Citește mai mult

Wolves

Povestea Wolves WoodWorks a început la sfârșitul lui 2019, după ce cu un an în urmă, Maria și soțul ei Ladislau au decis să se întoarcă în România. Petrecuseră 7 ani în Germania și alți 7 în Austria.

Citește mai mult

hobber

„Hobber se dorea o platformă pentru hobby-uri, unde pasionații de anumite subiecte să se întâlnească și să găsească produse de specialitate. Am ajuns să avem 3-5 hobby-uri reprezentate foarte bine, dar din lipsă de resurse și timp, am oprit proiectul, iar apoi l-am reinventat pe zona de do it yourself (DIY)”.

Citește mai mult

MaxLife

Pescuitul este, în general, un hobby al oamenilor cu venituri mici și medii. Dar asta nu înseamnă că nu sunt și pasionați dispuși să investească câteva mii bune de lei pentru echipamente mai performante. Aceasta a fost nișa pe care a identificat-o Bogdan Pîrvu în urmă 8 ani, atunci când a căutat astfel de produse în online-ul românesc, nu a găsit nimic și a decis să o exploreze.

Citește mai mult

Iuliana Sosu

Primele trei perne le-a făcut din materialele pe care le-a găsit în dulapul mamei sale. Una a ajuns la prietena sa, iar pe celelalte două le-a pus pe un site-ul pernegravide.ro (https://pernegravide.ro/ ), găzduit de o platformă gratuită. Iuliana văzuse un oarecare potențial pentru un astfel de produs, dar cum la acel moment nu prea era cerere, nici nu avea așteptări prea mari.

Citește mai mult