Sari la continut
alt

Ramona Loznianucheck icon

Ramona Loznianu este freelancer, specializată în content writing și digital marketing. Este absolventă a Facultății de Litere (Universitatea București), secția Română-Comunicare și Relații Publice. A lucrat ca jurnalist pe domeniul economic la DailyBusiness.ro, iar ulterior a fost editor la Gândul.info, unde s-a specializat pe educație.


Articole publicate check icon

bookstory

„Îmi amintesc foarte bine o după-amiază în care noi stăteam pe balconul Anei și povesteam despre cum am face anumite lucruri, evenimente, cum am aranja cărțile dacă am avea noi librăria noastră.”

Citește mai mult

Picanteria

„Noi avem și un bucătar care vinde și care e foarte apreciat de clienți pentru că le spune și cum să gătească carnea, la ce temperatură, cu ce condimente, le face recomandări și îi încurajează să încerce diverse preparate. În plus, am creat și locurile de joacă unde copiii pot sta cât mămicile ascultă rețeta bucătarului”, spune Dumitru Popescul, unul dintre fondatorii Picanteria.

Citește mai mult

Premium Store Bosch

Premium Store Bosch a intrat pe piața din România în primăvara anului trecut și până la sfârșitul lui 2019 avea deja patru magazine în București. Planurile de extindere vizează deschiderea a încă 22 de magazine în mai multe orașe din țară, ceea ce presupune o investiție de 5,5 milioane de euro.

Citește mai mult

Poluare București

Calitatea aerului pe care îl respirăm scade semnificativ în timpul sezonului rece, iar acest aspect ar trebui să ne preocupe cu prioritate având în vedere impactul pe care poluarea îl are asupra sănătății noastre. (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult

Fresh Factory

Un litru de suc de mere costă 6 lei. Andrei spune că prețul nu îi asigură încă profitabilitatea necesară pentru a face investiții așa cum își dorește, dar pentru moment vrea să se concentreze pe impunerea în piața a produsului său. Mizează pe faptul că lucrează cu fructe de calitatea I, netratate, care nu provin dintr-o agricultură intensivă.

Citește mai mult

poluare mediu - protest - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În regiunile în care se respiră cel mai poluat aer, raportat la norma PM10, sunt mai multe puncte „fierbinți”. În Ilfov, de exemplu, localitățile în care s-a înregistrat cel mai mare număr de zile cu depășirea normei, în primele 10 luni ale acestui an, sunt: Sintești (48 de zile), Popești-Leordeni (35), Tamași (29), Corbeanca (29), Otopeni (28) și Voluntari (22). Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește mai mult