Sari la continut
alt

Ramona Loznianucheck icon

Ramona Loznianu este PR & Marketing Manager la Bucharest Professional Training College. Este absolventă a Facultății de Litere, secția Română-Comunicare și Relații Publice, A lucrat ca jurnalist pe domeniul economic la DailyBusiness.ro, iar ulterior a fost editor la Gândul.info, unde s-a specializat pe educație.


Articole publicate check icon

Maria de la Kixomania vrea să ajungă în toată România cu un business care a explodat în plină pandemie

De câte ori ați trecut pe lângă o curățătorie de haine și v-ați întrebat unde există și una pentru încălțăminte? Maria Pițigoi, o tânără de 25 de ani care și-a deschis prima afacere încă din primul an de facultate, a fost curioasă să găsească răspunsul și a descoperit că este o nevoie neacoperită.

Citește mai mult

Tania s tudor

Chiar dacă au avut un parcurs diferit în implementarea ideii lor, practica i-a învățat pe Tudor și Tania trei lucruri esențiale: trebuie să oferi un produs diferit, dar simplu de înțeles de către client, trebuie să te adaptezi la piață și să renunți la ideea că tu, ca antreprenor, le poți face pe toate.

Citește mai mult

Bakuko- A renunțat la corporație și mizează pe un business cu prăjituri din legume.

Are doi copii și spune că aceștia au reprezent un „combustibil forte” pentru ea. În concediul de maternitate cu primul copil și-a făcut un blog culinar, iar la al doilea a aplicat pentru Strat-up Nation, program prin care a obținut o finanțare de 40.000 de euro, în toamna lui 2017.

Citește mai mult

Cristian Tudor și angajații

Microplantele sunt o nouă categorie de legume sub forma unor plante tinere, comestibile, intrate în categoria de superfood datorită conținutului ridicat de substanțe benefice. Pe lângă concentrația mai mare de nutrienți, gustul și aroma sunt mult mai intense decât la plantele mature, ceea ce le face ideale pentru gastronomie.

Citește mai mult

Vasile Uglai

Vasile Uglai a început să coasă curele de ceas pe masa din bucătărie, în urmă cu 10 ani. Mai întâi pentru el, apoi pentru familie și apropiați. Și pentru că a văzut această nișă și a crezut că poate merge mai departe, a început le promoveze pe Facebook.

Citește mai mult

Echipa Raxela

În ciuda dificultăților cu care confruntă și a facturilor neplătite care s-au adunat în această perioadă, Călin Radu spune nu s-a gândit niciodată să renunțe, considerând că ar fi un gest de ireponsabilitate din partea sa. „Am 10 angajați care sunt soț și soție, deci cinci familii. Ar fi o crimă”.

Citește mai mult