Sari la continut
alt

Ramona Loznianucheck icon

Ramona Loznianu este freelancer, specializată în content writing și digital marketing. Este absolventă a Facultății de Litere (Universitatea București), secția Română-Comunicare și Relații Publice. A lucrat ca jurnalist pe domeniul economic la DailyBusiness.ro, iar ulterior a fost editor la Gândul.info, unde s-a specializat pe educație.


Articole publicate check icon

Aviationtag

Fiecare bucățică de aluminiu reprezintă o parte din istoria aviatică și chiar a lumii. De exemplu, s-au folosit bucăți dintr-un avion care a aparținut armatei britanice și cu care au zburat regina Elisabeta II și prințul Philip, sau un avion care a fost folosit în timpul celui de-al doilea Război Mondial, la blocada Berlinului.

Citește mai mult

Bis cu Dichis

Dacă nu te dezvolți, mori. Asta cred proprietarii prăvăliei 13 Bis cu dichis, deschise la parterul unui ansamblu rezidențial din imediata apropiere a Bucureștiului, în Popești Leordeni. Au început în 2016 cu comercializarea de produse alimentare, apoi au schimbat strategia și au început să folosească marfa din stoc pentru a pregăti mâncare gătită și produse de patiserie și cofetărie. Concept care a prins foarte bine, mai ales în pandemie, și mult mai profitabil.

Citește mai mult

Transfagarasan tree house Village

Ansamblul compus momentan din numai trei căsuțe și un restaurant-terasă este situat pe drumul dintre Curtea de Argeș și Sibiu, pe tronsonul Transfăgărașanului mai puțin apreciat și căutat de turiști. Andreea și Marius însă, alături de Adrian Manga, vor să contribuie la schimbarea acestei percepții și la dezvoltarea turismului în zonă, și au identificat chiar și modalitatea prin care pot încerca să facă acest lucru.

Citește mai mult