Sari la continut
alt

Ramona Loznianucheck icon

Ramona Loznianu este PR & Marketing Manager la Bucharest Professional Training College. Este absolventă a Facultății de Litere, secția Română-Comunicare și Relații Publice, A lucrat ca jurnalist pe domeniul economic la DailyBusiness.ro, iar ulterior a fost editor la Gândul.info, unde s-a specializat pe educație.


Articole publicate check icon

Ateliere fără frontiere

Pentru un fost deținut, pentru un tânăr cu dizabilități sau unul care a abandonat școala, pentru o victimă a violenței domestice ori a unei adicții, găsirea și păstrarea unui loc de muncă reprezintă o provocare majoră.

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Caricatours

De ce ai vrea ca cineva să îți facă o caricatură, când aproape toată lumea încercă să-și ascundă defectele și aproape nimeni nu mai lasă o fotografie neatinsă de perfecțiunea dată de filtrele foto?

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult

Incubart

Răspunsul îl au doi tineri ingineri din Timișoara care, văzând că există cerere pentru sculele de tâmplărie din propriul lor atelier, au deschis la începutul anului trecut porțile IncubArt SpaceMakers. (Foto: Facebook IncubArt SpaceMakers/ Seba Tătaru)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon La Arțar

În ultimii 3 ani, peste 30.000 de copii din București, Pitești, Ploiești și Târgoviște au ajuns în satul Călugăreni, La Arțar, în excursie sau mini-tabere. Au făcut plimbări lungi în pădure, au căutat comori, au pescuit și s-au scăldat în râu, au copt pâine pe plită și au pus murături sau au intrat în stupină și au aflat secretele albinelor și ale mierii de la un fost profesor din sat, pasionat de apicultură.

Citește mai mult