Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Patriarhul Daniel spune că s-a vaccinat anti-Covid, fără a da alte detalii: „Sigur, m-am vaccinat, gata”

Patriarhul Daniel - Inquam Photos

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Patriarhul Daniel a declarat pentru prima dată că s-a vaccinat împotriva Covid, însă a refuzat să precizeze cu ce ser și când, spunând că toate datele sunt confidențiale. „Sigur, m-am vaccinat, gata”, a afirmat Daniel. 

Atunci când a fost întrebat ce le transmite enoriașilor, patriarhul le-a recomandat să asculte sfatul medicilor.

”Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”, a transmis ulterior și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, citat de Hotnews.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Dar,, petrescu macedon ,s-a vaccinat ?
    ---Mai bine NU ,ca poate asa se va curata tara de ,inapoiati mintal si needucati ,Forte interesant cum a facut acest individ ,totusi o facultate ?? La nivelul de gandire , defecta are ,, greu de crezut ca,are studii superioare ! Si ,mai preda ore ,unor vvitori popi ? Cum vor fi acei popi ?? pai tot asa ca si ,,acest gunoi social ,!
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult