Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Patriarhul Daniel spune că s-a vaccinat anti-Covid, fără a da alte detalii: „Sigur, m-am vaccinat, gata”

Patriarhul Daniel - Inquam Photos

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Patriarhul Daniel a declarat pentru prima dată că s-a vaccinat împotriva Covid, însă a refuzat să precizeze cu ce ser și când, spunând că toate datele sunt confidențiale. „Sigur, m-am vaccinat, gata”, a afirmat Daniel. 

Atunci când a fost întrebat ce le transmite enoriașilor, patriarhul le-a recomandat să asculte sfatul medicilor.

”Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”, a transmis ulterior și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, citat de Hotnews.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Dar,, petrescu macedon ,s-a vaccinat ?
    ---Mai bine NU ,ca poate asa se va curata tara de ,inapoiati mintal si needucati ,Forte interesant cum a facut acest individ ,totusi o facultate ?? La nivelul de gandire , defecta are ,, greu de crezut ca,are studii superioare ! Si ,mai preda ore ,unor vvitori popi ? Cum vor fi acei popi ?? pai tot asa ca si ,,acest gunoi social ,!
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult