Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Patriarhul Daniel spune că s-a vaccinat anti-Covid, fără a da alte detalii: „Sigur, m-am vaccinat, gata”

Patriarhul Daniel - Inquam Photos

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Patriarhul Daniel a declarat pentru prima dată că s-a vaccinat împotriva Covid, însă a refuzat să precizeze cu ce ser și când, spunând că toate datele sunt confidențiale. „Sigur, m-am vaccinat, gata”, a afirmat Daniel. 

Atunci când a fost întrebat ce le transmite enoriașilor, patriarhul le-a recomandat să asculte sfatul medicilor.

”Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”, a transmis ulterior și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, citat de Hotnews.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Dar,, petrescu macedon ,s-a vaccinat ?
    ---Mai bine NU ,ca poate asa se va curata tara de ,inapoiati mintal si needucati ,Forte interesant cum a facut acest individ ,totusi o facultate ?? La nivelul de gandire , defecta are ,, greu de crezut ca,are studii superioare ! Si ,mai preda ore ,unor vvitori popi ? Cum vor fi acei popi ?? pai tot asa ca si ,,acest gunoi social ,!
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult