Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Premierul Dacian Cioloș, „În fața ta”, la Digi24: „Plicul dat în spitale poate fi o formă de corupție. Am apropiați care au făcut-o”

Premierul Dacian Cioloș susține eradicarea „plicului” dat de pacienți în spitale, deoarece „poate fi o formă de corupție”.

Șeful Guvernului spune că apropiați de-ai săi au dat bani pentru servicii medicale în spitale de stat.

Premierul Dacian Cioloș a fost invitatul lui Florin Negruțiu și al lui Claudiu Pândaru, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. Emisiunea se difuzează duminică, la ora 13.05.

Iată o parte din interviul acordat de Dacian Cioloș postului Digi24:

Dacian Cioloș: „Plicul în spitale poate să fie o formă de corupție, pentru că este un sistem de remunerare a medicilor care scapă de sub control.”

- Ați dat vreodată unui medic un plic într-un spital din România?

Dacian Cioloș: „N-am avut ocazia să fac lucrul acesta, dar am apropiați care au făcut-o.

- Și ce le-ați spus?

Dacian Cioloș: Atunci, ce să le spun... asta era practica.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult