Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Premierul Dacian Cioloș, „În fața ta”, la Digi24: „Plicul dat în spitale poate fi o formă de corupție. Am apropiați care au făcut-o”

Premierul Dacian Cioloș susține eradicarea „plicului” dat de pacienți în spitale, deoarece „poate fi o formă de corupție”.

Șeful Guvernului spune că apropiați de-ai săi au dat bani pentru servicii medicale în spitale de stat.

Premierul Dacian Cioloș a fost invitatul lui Florin Negruțiu și al lui Claudiu Pândaru, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. Emisiunea se difuzează duminică, la ora 13.05.

Iată o parte din interviul acordat de Dacian Cioloș postului Digi24:

Dacian Cioloș: „Plicul în spitale poate să fie o formă de corupție, pentru că este un sistem de remunerare a medicilor care scapă de sub control.”

- Ați dat vreodată unui medic un plic într-un spital din România?

Dacian Cioloș: „N-am avut ocazia să fac lucrul acesta, dar am apropiați care au făcut-o.

- Și ce le-ați spus?

Dacian Cioloș: Atunci, ce să le spun... asta era practica.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult