Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Premierul Dacian Cioloș, „În fața ta”, la Digi24: „Plicul dat în spitale poate fi o formă de corupție. Am apropiați care au făcut-o”

Premierul Dacian Cioloș susține eradicarea „plicului” dat de pacienți în spitale, deoarece „poate fi o formă de corupție”.

Șeful Guvernului spune că apropiați de-ai săi au dat bani pentru servicii medicale în spitale de stat.

Premierul Dacian Cioloș a fost invitatul lui Florin Negruțiu și al lui Claudiu Pândaru, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. Emisiunea se difuzează duminică, la ora 13.05.

Iată o parte din interviul acordat de Dacian Cioloș postului Digi24:

Dacian Cioloș: „Plicul în spitale poate să fie o formă de corupție, pentru că este un sistem de remunerare a medicilor care scapă de sub control.”

- Ați dat vreodată unui medic un plic într-un spital din România?

Dacian Cioloș: „N-am avut ocazia să fac lucrul acesta, dar am apropiați care au făcut-o.

- Și ce le-ați spus?

Dacian Cioloș: Atunci, ce să le spun... asta era practica.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult