Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin: S-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă în Giurgiu, potrivit Mediafax.

„Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru Mediafax Marin Anton.

UPDATE Partidul Național Liberal a solicitat Partidului Social Democrat să-l excludă pe Nicolae Bădălău din partid. „Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire”, se arată într-un comunicat al PNL.

UPDATE Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a reacționat după acuzațiile deputatului liberal Marin Anton. Într-o intervenție la Antena3, Bădălău a spus că nu l-a lovit pe liberal și că detestă violența.

„Aseară am participat la un eveniment fericit la care fiul meu a fost naș. Nu înțeleg de unde a ieșit toată povestea asta. Detest violența”, a spus Bădălău.

UPDATE Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a declarat pentru DCNews că între cei doi nu a avut loc un contact fizic, ci doar un schimb de replici.

„Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton”, a declarat Marian Mina pentru DCNews.

STIREA INIȚIALĂ

Marin Anton a explicat într-o intervenție la Realitatea TV că este în stare de șoc și a precizat că a fost la IML pentru a obține un certificat medico-legal. „A venit la mine și m-a lovit cu pumnul, după ce m-a agresat, m-a amenințat, m-a înjurat. Sunt în stare de șoc. N-am o explicație”, a spus Marin Anton la Realitatea TV.

IPJ Giurgiu a anunțat că a primit o sesizare din partea unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresată în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat.

Pe numele lui Niculae Bădălău a fost deschis un dosar penal pentru lovire.

„Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe și ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Incidentul vine după ce săptămâna trecută, în studiul B1TV, sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goțiu. Senatorul USR a făcut plângere penală, după ce a obținut și un certificat medico-legal.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ....ar fi interesant de arătat cum a evoluat...băbălău,băiatu mamii...NU ÎN ULTIMII CINCI ANI....ci mai dinainte de 89....
    • Like 2
  • Inteleg de ce e presedinte executiv, Badalau a fost condamnat pentru furt de grau inainte de 89. E cu executia, cu actiunea.
    • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult