Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău, acuzat că l-a lovit pe liberalul Anton Marin: S-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea şi mi-a dat un pumn

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă în Giurgiu, potrivit Mediafax.

„Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru Mediafax Marin Anton.

UPDATE Partidul Național Liberal a solicitat Partidului Social Democrat să-l excludă pe Nicolae Bădălău din partid. „Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire”, se arată într-un comunicat al PNL.

UPDATE Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a reacționat după acuzațiile deputatului liberal Marin Anton. Într-o intervenție la Antena3, Bădălău a spus că nu l-a lovit pe liberal și că detestă violența.

„Aseară am participat la un eveniment fericit la care fiul meu a fost naș. Nu înțeleg de unde a ieșit toată povestea asta. Detest violența”, a spus Bădălău.

UPDATE Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a declarat pentru DCNews că între cei doi nu a avut loc un contact fizic, ci doar un schimb de replici.

„Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton”, a declarat Marian Mina pentru DCNews.

STIREA INIȚIALĂ

Marin Anton a explicat într-o intervenție la Realitatea TV că este în stare de șoc și a precizat că a fost la IML pentru a obține un certificat medico-legal. „A venit la mine și m-a lovit cu pumnul, după ce m-a agresat, m-a amenințat, m-a înjurat. Sunt în stare de șoc. N-am o explicație”, a spus Marin Anton la Realitatea TV.

IPJ Giurgiu a anunțat că a primit o sesizare din partea unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresată în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat.

Pe numele lui Niculae Bădălău a fost deschis un dosar penal pentru lovire.

„Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe și ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Incidentul vine după ce săptămâna trecută, în studiul B1TV, sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goțiu. Senatorul USR a făcut plângere penală, după ce a obținut și un certificat medico-legal.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ....ar fi interesant de arătat cum a evoluat...băbălău,băiatu mamii...NU ÎN ULTIMII CINCI ANI....ci mai dinainte de 89....
    • Like 2
  • Inteleg de ce e presedinte executiv, Badalau a fost condamnat pentru furt de grau inainte de 89. E cu executia, cu actiunea.
    • Like 1


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult