Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Prima reacție din PSD după ce Iohannis a respins-o pe Shhaideh. „Noi am spus de la început că cea mai bună propunere este Liviu Dragnea”

Prima reacție din PSD după ce președintele Klaus Iohannis a respins propunerea PSD-ALDE de a o numi pe Sevil Shhaideh în funcția de premier a venit de la Ecaterina Andronescu. „Noi am spus de la început că cea mai bună propunere este Liviu Dragnea”, a declarat Ecaterina Andronescu la Antena 3. 

Aceasta a adăugat că pesediștii se vor reuni de urgență să analizeze toate variantele. „Sper că nu ne va respinge și a doua variantă, dar asta nu înseamnă că am renunțat la prima”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

„Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele, PSD şi ALDE, care au ţinut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziţia de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumetele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere", a declarat marți preşedintele Klaus Iohannis.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Surpriza placuta Herr Klaus!Doar ca,in buna traditie romaneasca,cine nu striga in gura mare,nu e luat in seama!Chapeau bas,monsieur!
    • Like 0
  • Leonard check icon
    Era buna si femeia de servici de la PSD.
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult