Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Reacția lui Victor Rebengiuc, când i se spune din greșeală Hrebenciuc: „Mă irit și spun că Rebengiuc începe cu R, nu cu H de la hoț”

Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc a mărturisit marți seara că se enervează atunci când din greșeală i se spune Viorel Hrebenciuc. 

„Mă enervează. Nu pot să-mi explic. Am activitate de 61 de ani. Toată lumea știe și unul care a început de 27 de ani să fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decât al meu. Nu înțeleg. De ce să-mi spui mie Hrebenciuc? Mă irit și spun nu dom'le, H e de la hoț, nu are ce să caute. Rebengiuc începe cu R, nu H de la hoț”, a spus actorul Victor Rebengiuc, întrebat ce reacție are atunci când cineva i se adresează din eroare cu numele controversatului politician PSD Viorel Hrebenciuc. 

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită la Digi24 de luni până joi de la ora 22:30

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Maestrul Rebengiuc este una din cele mai importante personalitati romanesti contemporane,o intalnire fericita a unui talent actoricesc exceptional cu un caracter integru.Bun de dat exemplu.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult