Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Reacția lui Victor Rebengiuc, când i se spune din greșeală Hrebenciuc: „Mă irit și spun că Rebengiuc începe cu R, nu cu H de la hoț”

Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc a mărturisit marți seara că se enervează atunci când din greșeală i se spune Viorel Hrebenciuc. 

„Mă enervează. Nu pot să-mi explic. Am activitate de 61 de ani. Toată lumea știe și unul care a început de 27 de ani să fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decât al meu. Nu înțeleg. De ce să-mi spui mie Hrebenciuc? Mă irit și spun nu dom'le, H e de la hoț, nu are ce să caute. Rebengiuc începe cu R, nu H de la hoț”, a spus actorul Victor Rebengiuc, întrebat ce reacție are atunci când cineva i se adresează din eroare cu numele controversatului politician PSD Viorel Hrebenciuc. 

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită la Digi24 de luni până joi de la ora 22:30

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Maestrul Rebengiuc este una din cele mai importante personalitati romanesti contemporane,o intalnire fericita a unui talent actoricesc exceptional cu un caracter integru.Bun de dat exemplu.
    • Like 0


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult