Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Reacția lui Victor Rebengiuc, când i se spune din greșeală Hrebenciuc: „Mă irit și spun că Rebengiuc începe cu R, nu cu H de la hoț”

Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc a mărturisit marți seara că se enervează atunci când din greșeală i se spune Viorel Hrebenciuc. 

„Mă enervează. Nu pot să-mi explic. Am activitate de 61 de ani. Toată lumea știe și unul care a început de 27 de ani să fie cunoscut, numele lui e mai cunoscut decât al meu. Nu înțeleg. De ce să-mi spui mie Hrebenciuc? Mă irit și spun nu dom'le, H e de la hoț, nu are ce să caute. Rebengiuc începe cu R, nu H de la hoț”, a spus actorul Victor Rebengiuc, întrebat ce reacție are atunci când cineva i se adresează din eroare cu numele controversatului politician PSD Viorel Hrebenciuc. 

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită la Digi24 de luni până joi de la ora 22:30

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Maestrul Rebengiuc este una din cele mai importante personalitati romanesti contemporane,o intalnire fericita a unui talent actoricesc exceptional cu un caracter integru.Bun de dat exemplu.
    • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult