Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Reacția sfidătoare a ministrului de Interne, Mihai Fifor, când a fost întrebat azi despre schimburile de informații dintre polițiști și interlopi la Caracal: „Nu știu la ce vă referiți”

Mihai Fifor - Inquam

Foto: Inquam Photos

La 5 zile după apariția primelor informații în Libertatea despre legăturile dintre polițiști și interlopi la Caracal și după ce întrega presă a preluat și a dus mai departe investigația, ministrul interimar de la Interne, Mihai Fifor, spune că nu cunoaște subiectul.

Întrebat, marți dimineață, despre legăturile dintre Poliția din Olt și lumea interlopă din Caracal, scoase la iveală după cazul răpirii și uciderii Alexandrei, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a refuzat să comenteze.

„Nu știu la ce vă referiți. Chiar nu știu la ce vă referiți”, a spus, potrivit Digi24, Mihai Fifor, la sediul MAI, după care s-a întors pe călcâie și a intrat în clădire.

Libertatea a dezvăluit că polițiștii care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu au făcut primele percheziții pornind de la informațiile eronate furnizate de patronul unei firme de pază,  Remus Rădoi ”Codiță”, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Acesta a primit de la șeful pe operațiuni al IPJ Olt, Nicolae Alexe, informații despre numerele de telefon căutate de polițiși și despre mașina suspectului, 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mike check icon
  Nu stie? Atunci sa-si dea demisia. Fiindca in functia pe care o are trebuie sa stie tot. Daca nu are capaciatatea de a sti si de a memora, atunci de ce sta in functie? De ce nu-si da demisia?
  • Like 1
  • @ Mike
   raspund la intrebare.pt.ca este NESIMTIT!
   • Like 0
 • Are urme adânci lăsate de perioada pubertății, atunci când partidul nu-l putea scoate din rahatul necunoșterii. Pe de altă parte, ”acolo unde toți gândesc la fel ( ca violica) nimeni nu gândește prea mult” (Walter Lippmann )
  Nenorocirea este că nu putem scăpa de haita care s-a obișnuit să se îmbuibeze după bunul plac... fără o fraternizare definitivă a republicanilor.
  • Like 0
 • dan check icon
  Tupeu infect de PSD ist.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult