Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Reacția sfidătoare a ministrului de Interne, Mihai Fifor, când a fost întrebat azi despre schimburile de informații dintre polițiști și interlopi la Caracal: „Nu știu la ce vă referiți”

Mihai Fifor - Inquam

Foto: Inquam Photos

La 5 zile după apariția primelor informații în Libertatea despre legăturile dintre polițiști și interlopi la Caracal și după ce întrega presă a preluat și a dus mai departe investigația, ministrul interimar de la Interne, Mihai Fifor, spune că nu cunoaște subiectul.

Întrebat, marți dimineață, despre legăturile dintre Poliția din Olt și lumea interlopă din Caracal, scoase la iveală după cazul răpirii și uciderii Alexandrei, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a refuzat să comenteze.

„Nu știu la ce vă referiți. Chiar nu știu la ce vă referiți”, a spus, potrivit Digi24, Mihai Fifor, la sediul MAI, după care s-a întors pe călcâie și a intrat în clădire.

Libertatea a dezvăluit că polițiștii care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu au făcut primele percheziții pornind de la informațiile eronate furnizate de patronul unei firme de pază,  Remus Rădoi ”Codiță”, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Acesta a primit de la șeful pe operațiuni al IPJ Olt, Nicolae Alexe, informații despre numerele de telefon căutate de polițiși și despre mașina suspectului, 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mike check icon
  Nu stie? Atunci sa-si dea demisia. Fiindca in functia pe care o are trebuie sa stie tot. Daca nu are capaciatatea de a sti si de a memora, atunci de ce sta in functie? De ce nu-si da demisia?
  • Like 1
  • @ Mike
   raspund la intrebare.pt.ca este NESIMTIT!
   • Like 0
 • Are urme adânci lăsate de perioada pubertății, atunci când partidul nu-l putea scoate din rahatul necunoșterii. Pe de altă parte, ”acolo unde toți gândesc la fel ( ca violica) nimeni nu gândește prea mult” (Walter Lippmann )
  Nenorocirea este că nu putem scăpa de haita care s-a obișnuit să se îmbuibeze după bunul plac... fără o fraternizare definitivă a republicanilor.
  • Like 0
 • dan check icon
  Tupeu infect de PSD ist.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult