Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Reacția sfidătoare a ministrului de Interne, Mihai Fifor, când a fost întrebat azi despre schimburile de informații dintre polițiști și interlopi la Caracal: „Nu știu la ce vă referiți”

Mihai Fifor - Inquam

Foto: Inquam Photos

La 5 zile după apariția primelor informații în Libertatea despre legăturile dintre polițiști și interlopi la Caracal și după ce întrega presă a preluat și a dus mai departe investigația, ministrul interimar de la Interne, Mihai Fifor, spune că nu cunoaște subiectul.

Întrebat, marți dimineață, despre legăturile dintre Poliția din Olt și lumea interlopă din Caracal, scoase la iveală după cazul răpirii și uciderii Alexandrei, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a refuzat să comenteze.

„Nu știu la ce vă referiți. Chiar nu știu la ce vă referiți”, a spus, potrivit Digi24, Mihai Fifor, la sediul MAI, după care s-a întors pe călcâie și a intrat în clădire.

Libertatea a dezvăluit că polițiștii care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu au făcut primele percheziții pornind de la informațiile eronate furnizate de patronul unei firme de pază,  Remus Rădoi ”Codiță”, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Acesta a primit de la șeful pe operațiuni al IPJ Olt, Nicolae Alexe, informații despre numerele de telefon căutate de polițiși și despre mașina suspectului, 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mike check icon
  Nu stie? Atunci sa-si dea demisia. Fiindca in functia pe care o are trebuie sa stie tot. Daca nu are capaciatatea de a sti si de a memora, atunci de ce sta in functie? De ce nu-si da demisia?
  • Like 1
 • Are urme adânci lăsate de perioada pubertății, atunci când partidul nu-l putea scoate din rahatul necunoșterii. Pe de altă parte, ”acolo unde toți gândesc la fel ( ca violica) nimeni nu gândește prea mult” (Walter Lippmann )
  Nenorocirea este că nu putem scăpa de haita care s-a obișnuit să se îmbuibeze după bunul plac... fără o fraternizare definitivă a republicanilor.
  • Like 0
 • dan check icon
  Tupeu infect de PSD ist.
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult