Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Reacția sfidătoare a ministrului de Interne, Mihai Fifor, când a fost întrebat azi despre schimburile de informații dintre polițiști și interlopi la Caracal: „Nu știu la ce vă referiți”

Mihai Fifor - Inquam

Foto: Inquam Photos

La 5 zile după apariția primelor informații în Libertatea despre legăturile dintre polițiști și interlopi la Caracal și după ce întrega presă a preluat și a dus mai departe investigația, ministrul interimar de la Interne, Mihai Fifor, spune că nu cunoaște subiectul.

Întrebat, marți dimineață, despre legăturile dintre Poliția din Olt și lumea interlopă din Caracal, scoase la iveală după cazul răpirii și uciderii Alexandrei, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a refuzat să comenteze.

„Nu știu la ce vă referiți. Chiar nu știu la ce vă referiți”, a spus, potrivit Digi24, Mihai Fifor, la sediul MAI, după care s-a întors pe călcâie și a intrat în clădire.

Libertatea a dezvăluit că polițiștii care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu au făcut primele percheziții pornind de la informațiile eronate furnizate de patronul unei firme de pază,  Remus Rădoi ”Codiță”, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie.

Acesta a primit de la șeful pe operațiuni al IPJ Olt, Nicolae Alexe, informații despre numerele de telefon căutate de polițiși și despre mașina suspectului, 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Mike check icon
  Nu stie? Atunci sa-si dea demisia. Fiindca in functia pe care o are trebuie sa stie tot. Daca nu are capaciatatea de a sti si de a memora, atunci de ce sta in functie? De ce nu-si da demisia?
  • Like 1
  • @ Mike
   raspund la intrebare.pt.ca este NESIMTIT!
   • Like 0
 • Are urme adânci lăsate de perioada pubertății, atunci când partidul nu-l putea scoate din rahatul necunoșterii. Pe de altă parte, ”acolo unde toți gândesc la fel ( ca violica) nimeni nu gândește prea mult” (Walter Lippmann )
  Nenorocirea este că nu putem scăpa de haita care s-a obișnuit să se îmbuibeze după bunul plac... fără o fraternizare definitivă a republicanilor.
  • Like 0
 • dan check icon
  Tupeu infect de PSD ist.
  • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult