Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Revenirea Simonei. O poveste din Madrid, în 10 imagini

„Sunt foarte fericită, mă bucur foarte mult că am avut o a doua șansă. Mulțumesc echipei mele, tuturor românilor care m-au susținut”, a spus Simona Halep, la câteva minute după ce a câștigat turneul de la Madrid, în fața Dominikăi Cibulkova, din Slovacia.

Este al doilea turneu Premier Mandatory câștigat de Simona Halep, după Indian Wells, în 2015.

Pentru victoria de la "Caja Magica", Simona Halep va primi 912.900 euro și 1.000 de puncte WTA.

La Madrid, Simona a pierdut un singur set, 6-0, în fața conaționalei Irina Begu.

După acest succes, Simona Halep va reveni de luni pe locul 5 în ierarhia WTA.

Cristian Tudor Popescu este optimist în ceea ce privește revenirea Simonei: „Dacă nu va renunța la acest stil de a juca, indiferent cu ce adversară și cât e scorul, dacă își păstrează psihicul echilibrat, de killeriță calmă, pe care îl are acum, cu Darren Cahill alături putem spera chiar și la un Roland Garros”.

Vă invităm să vedeți povestea finalei de la Madrid, în 10 fotografii Guliver Getty Images:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bravo Simona! Era si timpul sa ti arati valoare, nu cum credea alti
    • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult