Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Revenirea Simonei. O poveste din Madrid, în 10 imagini

„Sunt foarte fericită, mă bucur foarte mult că am avut o a doua șansă. Mulțumesc echipei mele, tuturor românilor care m-au susținut”, a spus Simona Halep, la câteva minute după ce a câștigat turneul de la Madrid, în fața Dominikăi Cibulkova, din Slovacia.

Este al doilea turneu Premier Mandatory câștigat de Simona Halep, după Indian Wells, în 2015.

Pentru victoria de la "Caja Magica", Simona Halep va primi 912.900 euro și 1.000 de puncte WTA.

La Madrid, Simona a pierdut un singur set, 6-0, în fața conaționalei Irina Begu.

După acest succes, Simona Halep va reveni de luni pe locul 5 în ierarhia WTA.

Cristian Tudor Popescu este optimist în ceea ce privește revenirea Simonei: „Dacă nu va renunța la acest stil de a juca, indiferent cu ce adversară și cât e scorul, dacă își păstrează psihicul echilibrat, de killeriță calmă, pe care îl are acum, cu Darren Cahill alături putem spera chiar și la un Roland Garros”.

Vă invităm să vedeți povestea finalei de la Madrid, în 10 fotografii Guliver Getty Images:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bravo Simona! Era si timpul sa ti arati valoare, nu cum credea alti
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult