Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Revenirea Simonei. O poveste din Madrid, în 10 imagini

„Sunt foarte fericită, mă bucur foarte mult că am avut o a doua șansă. Mulțumesc echipei mele, tuturor românilor care m-au susținut”, a spus Simona Halep, la câteva minute după ce a câștigat turneul de la Madrid, în fața Dominikăi Cibulkova, din Slovacia.

Este al doilea turneu Premier Mandatory câștigat de Simona Halep, după Indian Wells, în 2015.

Pentru victoria de la "Caja Magica", Simona Halep va primi 912.900 euro și 1.000 de puncte WTA.

La Madrid, Simona a pierdut un singur set, 6-0, în fața conaționalei Irina Begu.

După acest succes, Simona Halep va reveni de luni pe locul 5 în ierarhia WTA.

Cristian Tudor Popescu este optimist în ceea ce privește revenirea Simonei: „Dacă nu va renunța la acest stil de a juca, indiferent cu ce adversară și cât e scorul, dacă își păstrează psihicul echilibrat, de killeriță calmă, pe care îl are acum, cu Darren Cahill alături putem spera chiar și la un Roland Garros”.

Vă invităm să vedeți povestea finalei de la Madrid, în 10 fotografii Guliver Getty Images:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bravo Simona! Era si timpul sa ti arati valoare, nu cum credea alti
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult