Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Schimbare importantă anunțată de Guvern în privința split TVA: se va aplica obligatoriu doar firmelor de stat, în insolvență sau în faliment

Premierul Mihai Tudose a declarat că sistemul split TVA va fi aplicat, în cele din urmă, doar firmelor de stat și celor care sunt în insolvență sau faliment, a declarat acesta luni seară într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, potrivit Hotnews.

Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Plata defalcată a TVA este una dintre măsurile cerute de Liviu Dragnea și ar fi trebuit aplicată, potrivit propunerii inițiale, tuturor firmelor din România. Acest lucru a provocat o nemulțumire majoră în rândul comunității de afaceri, care a atras atenția că măsura va cauza mari blocaje în activitatea firmelor și va presupune costuri importante generate de gestionarea sistemului. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Stirea cred ca e falsa daca nu a fost facuta la A3!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult