Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Schimbare importantă anunțată de Guvern în privința split TVA: se va aplica obligatoriu doar firmelor de stat, în insolvență sau în faliment

Premierul Mihai Tudose a declarat că sistemul split TVA va fi aplicat, în cele din urmă, doar firmelor de stat și celor care sunt în insolvență sau faliment, a declarat acesta luni seară într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, potrivit Hotnews.

Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Plata defalcată a TVA este una dintre măsurile cerute de Liviu Dragnea și ar fi trebuit aplicată, potrivit propunerii inițiale, tuturor firmelor din România. Acest lucru a provocat o nemulțumire majoră în rândul comunității de afaceri, care a atras atenția că măsura va cauza mari blocaje în activitatea firmelor și va presupune costuri importante generate de gestionarea sistemului. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Stirea cred ca e falsa daca nu a fost facuta la A3!
    • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult