Sari la continut
alt

Eugenia Ioncheck icon

Eugenia Ion este din 2014 Tax Manager în Contexpert Consulting și are o contribuție importantă prin expertiza deosebită în ariile de consultantă fiscală și contabilă. A participat la proiecte de reorganizare, achiziții, fuziuni, divizări pentru clienți din diverse industrii, revizii contabile și fiscale, due diligence, elaborează și publică articole de specialitate. De asemenea, are o experiență valoroasă în organizarea și susținerea cursurilor de formare profesională pe teme fiscale și contabile.


Articole publicate check icon

filing taxes - Foto Guliver/Getty Images

Sumele vor fi acordate pentru susținerea cheltuielilor cu utilitățile la locul în care angajații își desfășoară activitatea, precum electricitate, încălzire, apa și abonamentul de date, și achiziția mobilierului și a echipamentelor de birou, fară necesitatea de prezentare a documentelor justificative. Foto: Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Șantier investiții - Inquam Photos / Octav Ganea

Taxele salariale reduse se vor aplica mai multor categorii de persoane care lucrează în domeniul construcțiilor, în condițiile în care condiția referitoare la limitele de venituri va fi modificată. Astfel, facilitatea va fi valabilă atât pentru veniturile lunare brute ce depășesc 30.000 lei, cât și pentru cele sub limita de 3.000 lei. (Foto Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

Hotel - receptie

Taxele datorate de persoanele fizice pentru veniturile obținute în perioada 2014-2017 vor putea fi plătite până la finele lunii iunie 2019, în timp ce pentru plata anticipată a impozitului și a contribuțiilor la pensii (CAS) și sănătate (CASS) se vor acorda reduceri de 10%. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Plata salariu

Începând cu veniturile aferente lunii ianuarie 2018, contribuția la pensii (CAS) și cea la sănătate (CASS) au fost transferate în sarcina salariatului, măsură care urma să ducă la scăderea veniturilor nete, atât pentru angajații scutiți de impozit (inclusiv programatori), cât și pentru salariații care nu realizează venituri lunare de 1.900 lei. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult