Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Ședință de Guvern convocată marți seară de la ora 19:45

Guvernul se reunește în această seară în ședință de la ordinea 19:45. Pe ordinea de zi sunt trei puncte care se referă la bugetul pe 2017: 1. proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017; 2. proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017; 3. proiect de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2017

CSAT a avizat marți favorabil bugetele pe securitate națională.

„Acest aviz este obligatoriu. Discuția a fost una aplicată. Acest buget pe care Guvernul se pregătește să îl trimită în Parlament mi se pare problematic. Acest buget prevede o creștere foarte mare a cheltuielilor și după părerea specialiștilor și după părerea mea acest buget este prea optimist, este un buget supraevaluat, fără să existe o explicație pertinentă pentru această creștere foarte mare, vorbim de o creștere (a cheltuielilor) în jur de 15 la sută”, a declarat președintele Klaus Iohannis după ședința CSAT.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Marius check icon
  Ce nu inteleg oamenii este ca revolutia a inceput deja, si aici vreau sa explic:
  schimbarea de paradigma s-a produs deja, adica toata Europa ne vede cu alti ochi si nu cu ochi buni, de aici inainte ramane sa ducem noi mai departe revolutia.

  Daca negam ca nu a inceput revolutia, atunci vom sfarsi prin a fi paria Europei iar faptul ca oricine in strainatate o sa strige dupa noi "tiganul" o sa fie o mandrie, pentru ca daca o sa ne zica "romanul" atunci o sa fie mult mai rau. Un cetatean simplu din Europa crede, pe buna dreptate, ca Romania e o tara bananiera.

  Revolutia a inceput fratilor!!! There is no way back, only forward! Daca intelegem asta, si vom fi eroi atunci ne vom spala numele de "român" altfel vom sfarși într-o rușine cruntă pe care nu știu când o sa fie spălată, eu zic că acum e momentul cel mai bun!
  • Like 0
 • Aş vrea să nu mai stau plecat din țară casămi termin casa şi să achit banca pe care o am .pe lîngă mai am şi un copil .Vreau mai mult dela țara mea .
  • Like 0
 • Iordache, acest efemer Dodon de Dambovita isi inghite in seara asta ultima dusca de sudalma programata de partid. Du-te-n pace dom'dodon. Lasa-ne cu tractoristul de Teleorman si cu cameleonul Rasuceanu. Ni-i explica printre sofisme Nicolicea si Codrin pana-n panzele alb-murdar a viitorului de fecale ce ni se pregateste. Bugetul - o jmecherie cu picioare scurte. Cat va fi kilu de paine peste o luna, ori litrul de benzina, ori Kwh de energie - nu conteaza, ROMANII vor avea mai multi bani in buzunare. Numa ca vor putea cumpara mai putin ca ieri. Guvernul MINUS e la varianta unu. Urmeaza curand guvernul MINUS punct doi. Traiasca guvernul MINUS in frunte cu carmaciul sau din umbra.
  • Like 0
 • ALERTĂ ROȘIE PENTRU PROTESTE
  MÂINE VOR FI DIN NOU PROTESTE ÎN TOATĂ ȚARA
  INCLUSIV ÎN BUCUREȘTI ȘI TIMIȘOARA
  INFORMATIVĂ ȘI DISTRIBUIE ȘI TU DACĂ ÎȚI PASĂ
  • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult