Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Senatoarea Diana Șoșoacă a apărut în plenul Parlamentului cu o botniță pe față. De Moș Nicolae, AUR a pregătit nuiele pentru politicieni

Diana Șosoacă - Inquam Photos / George Călin

Membrii grupului parlamentar AUR au dus, luni, de ziua Sfântului Nicolae, în Parlament, nuiele pe care le-au așezat în „ghetele” președintelui Klaus Iohannis, ale premierului Nicolae Ciucă şi ale liderilor partidelor. 

Pe foile de hârtie atașate de câteva cizme aduse în holul Parlamentului erau scrise numele partidului, precum și numele liderului politic.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat nuiaua cu numele său, înainte de a intra în sala de plen, scrie News.ro. „Am luat-o, gata. E a mea”, le-a spus Ciolacu reporterilor.

Tot azi, în timpul ședinței de plen, senatoarea Diana Șoșoacă și-a pus o botniță la gură.

„I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat. Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament și președinte. Trăiască România liberă! Jos botnița!”, a strigat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Oare cat timp ,mai este libera ,acesta ,,Satana , parlamentara ?
    __ De cand ,a aparut pe scena politicii romanesti printr-o mare greseala ,a unor ,concetateni ai nostri ,acesta individa ,NU a facut nimic util , constructiv , sau o initiativa de Lege etc,, cum ce ar trebui sa faca un OM Normal ,sau un parlamentar,,
    --Deci in afara de scandal ,,dezinformare ,,instigare la nerespectarea unor dispozitii legale , care ,orice Om normal le rspecta,, si fac referire la normele Covid etc,,
    • Like 1


Îți recomandăm