Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Senatorul Niculae Bădălău (PSD) despre miting: Sunt niște instituții independente și noi nu putem acționa acolo și ele trebuie reformate

Niculae Bădălău

(Foto: Facebook/Niculae Bădălău)

Mitingul PSD anunțat pentru sâmbătă seara va fi îndreptat împotriva „abuzurilor din justiție”, a explicat joi senatorul PSD, Niculae Bădălău, care a spus că participanții vor avea tricouri albe, pentru a fi mai vizibili.

„Vin toate organizațiile din țară, este și un moment de sărbătoare pentru noi, că ne vedem cu toți colegii. Era chiar necesar să avem o asemenea întâlnire de o asemenea amplitudine și cred că lucrurile se vor desfășura normal și cred că trebuie să manifestăm împotriva abuzurilor și la ce se întâmplă.

Vorbim despre abuzurile din justiție, în general, în zona asta. Și în anumite instituții în care, chiar dacă se spune că noi avem Guvern și Parlament, e adevărat, este foarte clar că aceste instituții sunt independente sau între ghilimele independente și noi nu putem acționa acolo și ele trebuie reformate”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Instituţii care trebuiesc reformate după chipul şi asemănarea psd, nu?
  • Like 1
  • @ Laurenţiu Faighel
   Cristi check icon
   Aceasta eminenta cenusie, numarul 2 in PSD, n-avea cum sa dea de inteles asta..
   Cu atat mai mult ca domnia sa are experienta in ceea ce priveste abuzurile din justitie inca de pe vremea comunismului, fiind condamnat pentru furt din avutul obstesc.
   • Like 1


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult