Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Senatorul Niculae Bădălău (PSD) despre miting: Sunt niște instituții independente și noi nu putem acționa acolo și ele trebuie reformate

Niculae Bădălău

(Foto: Facebook/Niculae Bădălău)

Mitingul PSD anunțat pentru sâmbătă seara va fi îndreptat împotriva „abuzurilor din justiție”, a explicat joi senatorul PSD, Niculae Bădălău, care a spus că participanții vor avea tricouri albe, pentru a fi mai vizibili.

„Vin toate organizațiile din țară, este și un moment de sărbătoare pentru noi, că ne vedem cu toți colegii. Era chiar necesar să avem o asemenea întâlnire de o asemenea amplitudine și cred că lucrurile se vor desfășura normal și cred că trebuie să manifestăm împotriva abuzurilor și la ce se întâmplă.

Vorbim despre abuzurile din justiție, în general, în zona asta. Și în anumite instituții în care, chiar dacă se spune că noi avem Guvern și Parlament, e adevărat, este foarte clar că aceste instituții sunt independente sau între ghilimele independente și noi nu putem acționa acolo și ele trebuie reformate”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Instituţii care trebuiesc reformate după chipul şi asemănarea psd, nu?
  • Like 1
  • @ Laurenţiu Faighel
   Cristi check icon
   Aceasta eminenta cenusie, numarul 2 in PSD, n-avea cum sa dea de inteles asta..
   Cu atat mai mult ca domnia sa are experienta in ceea ce priveste abuzurile din justitie inca de pe vremea comunismului, fiind condamnat pentru furt din avutul obstesc.
   • Like 1


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult