Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Senatorul Niculae Bădălău (PSD) despre miting: Sunt niște instituții independente și noi nu putem acționa acolo și ele trebuie reformate

Niculae Bădălău

(Foto: Facebook/Niculae Bădălău)

Mitingul PSD anunțat pentru sâmbătă seara va fi îndreptat împotriva „abuzurilor din justiție”, a explicat joi senatorul PSD, Niculae Bădălău, care a spus că participanții vor avea tricouri albe, pentru a fi mai vizibili.

„Vin toate organizațiile din țară, este și un moment de sărbătoare pentru noi, că ne vedem cu toți colegii. Era chiar necesar să avem o asemenea întâlnire de o asemenea amplitudine și cred că lucrurile se vor desfășura normal și cred că trebuie să manifestăm împotriva abuzurilor și la ce se întâmplă.

Vorbim despre abuzurile din justiție, în general, în zona asta. Și în anumite instituții în care, chiar dacă se spune că noi avem Guvern și Parlament, e adevărat, este foarte clar că aceste instituții sunt independente sau între ghilimele independente și noi nu putem acționa acolo și ele trebuie reformate”, a declarat Niculae Bădălău, potrivit Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Instituţii care trebuiesc reformate după chipul şi asemănarea psd, nu?
  • Like 1
  • @ Laurenţiu Faighel
   Cristi check icon
   Aceasta eminenta cenusie, numarul 2 in PSD, n-avea cum sa dea de inteles asta..
   Cu atat mai mult ca domnia sa are experienta in ceea ce priveste abuzurile din justitie inca de pe vremea comunismului, fiind condamnat pentru furt din avutul obstesc.
   • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult