Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

#șîeu, din Bihor: „Nu vrem să mai plătim taxe și impozite coaliției hoților și corupților din Guvernul României”

Ștefan Mandachi, antreprenorul din Suceava care a construit simbolic un metru de autostradă și le cere românilor să intre în grevă timp de 15 minute, în 15 martie, la ora 15 pentru a protesta față de lipsa autostrăzilor, a primit un mesaj de susținere de la Bihor.

Pagina de Facebook Oradea Civică 2017 a postat un clip în care mai mulți bihoreni ridică miza și cer ca greva ar trebui să dureze întreaga zi de 15 martie, „Nu vrem să mai plătim taxe și impozite coaliției hoților și corupților din Guvernul României. Nu vrem să mai fim reprezentați în țară și străinătate, de semianalfabeți, plagiatori și impostori”, spun bihorenii, supărați că în România, un metru de autostradă ajunge să coste cât 10 kilometri.

#șîeu de la Bihor

Un primar PSD se alătură protestului și spune că va porni sirenele din comună

Protestului lui Mandachi i s-a alăturat și un primar PSD, Daniel Horciu, edilul comunei Săvinești, din județul Neamț „Pentru susţinerea construcţiei de autostrăzi in Moldova pe data de 15 martie, 15 minute la primăria comunei Săvineşti NU se va lucra şi în plus vom porni sirenele comunei chiar dacă voi fi amendat!!!!!”, a scris, pe pagina sa de facebook, primarul Daniel Horciu, citat de Agerpres.

Foto: Facebook

De ce a decis să intre în grevă? „De ce nu? M-a determinat faptul că mă duc la schi în Austria. Fac 11 ore în România și apoi din Ungaria până unde mă duc fac șase ore și jumătate, fiind vorba despre aceeași distanță cu aproximație. Sunt nemulțumit că nu sunt autostrăzi. Pe cine nu nemulțumește?”, a declarat Horciu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Da pentru CA in Romania, Romania voteaza cine ne da bani cat mai multi fara sa facem nimic in schimb, pt CA suntem in Tara nu 20 milioane ci mai degraba 15 milioane din care vreo 9 sunt beneficiari meritat dar de cele mai multe ori nemeritat al banilor din buget (angajati bugetari, pensionari, pensionari de boala, copii de beneficiari AI bugetului de stat etc.) Either astia voteaza oameni care le da bani fara sa faca nimic in schimb. DE ce? Ca se poate. Si atunci votam oameni incapabili sau talhari care vor sa ocupe un loc de munca pt o perioada scurta in care sa si faca combinatiile nevand nici intentia nici capacitatea de a face ceva bun pt postul unde e angajat. Tara asta CA a ajuns cat de cat cum a ajuns nu sa facut ca politicienii romani erau destepti sau priceputi in posturile respective, ci ca au fost fortati de UE spre beneficiul roamanilor dar nu tot timpul ,de a si schimba nivelul de trai. Din pacate fortati nu din proprie initiativa si pricepere cum ar fi trebuit. Regula e super simpla cand oferi un castig fie ea bani sau in post de munca sau o licitatie fara ca beneficiarul sa aiba un nivel unde tre sa se incadreze, dezvoltarea e doar pe foaie nu in mod real.
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult