Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova în turneul de la Doha, cu scorul 6-3, 6-0

Simona Halep, locul 2 WTA, a întâlnit-o în turneul de la Doha pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 36 WTA. A fost primul meci jucat de Simona Halep după înfrângerea din finala Australian Open și l-a câștigat fără emoții, cu scorul de 6-3, 6-0. Românca va juca joi, în urmăoarea rundă cu Anastasija Sevastova, locul 13 WTA

Totodată, a fost pentru prima dată când sportiva din România a purtat echipamentul noului său sponsor tehnic, Nike. Firma mai are contract cu nume mari ale tenisului, precum Serena Williams, Maria Sharapova, Roger Federer și Rafa Nadal.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult