Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova în turneul de la Doha, cu scorul 6-3, 6-0

Simona Halep, locul 2 WTA, a întâlnit-o în turneul de la Doha pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 36 WTA. A fost primul meci jucat de Simona Halep după înfrângerea din finala Australian Open și l-a câștigat fără emoții, cu scorul de 6-3, 6-0. Românca va juca joi, în urmăoarea rundă cu Anastasija Sevastova, locul 13 WTA

Totodată, a fost pentru prima dată când sportiva din România a purtat echipamentul noului său sponsor tehnic, Nike. Firma mai are contract cu nume mari ale tenisului, precum Serena Williams, Maria Sharapova, Roger Federer și Rafa Nadal.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult