Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Makarova în turneul de la Doha, cu scorul 6-3, 6-0

Simona Halep, locul 2 WTA, a întâlnit-o în turneul de la Doha pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 36 WTA. A fost primul meci jucat de Simona Halep după înfrângerea din finala Australian Open și l-a câștigat fără emoții, cu scorul de 6-3, 6-0. Românca va juca joi, în urmăoarea rundă cu Anastasija Sevastova, locul 13 WTA

Totodată, a fost pentru prima dată când sportiva din România a purtat echipamentul noului său sponsor tehnic, Nike. Firma mai are contract cu nume mari ale tenisului, precum Serena Williams, Maria Sharapova, Roger Federer și Rafa Nadal.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult