Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Imaginea zilei. Cahill: „Cum a fost dimineața ta, Simona Halep? Meci epic. Sunt mândru cu adevărat de tine, Simo”

Simona Halep - Twitter

(Sursă foto: Twitter)

Darren Cahill a postat pe Twitter o imagine cu Simona Halep în vestiar, după victoria cu Lauren Davis, nr.76 mondial, un meci care a durat trei ore și 45 de minute, desfășurat pe o căldură insuportabilă. În fotografie eleva lui apare mâncând și având o pungă cu gheață la gleznă.

„Cum a fost dimineața ta, Simona Halep? Efort extraordinar din partea ambelor jucătoare. Meci epic. Sunt mândru cu adevărat de tine, Simo”, a scris antrenorul Darren Cahill. 

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, sâmbătă, la Melbourne, după ce a învins-o pe americanca Lauren Davis cu 4-6, 6-4, 15-13.

Presa internațională scrie despre meciul maraton dintre Halep și Davis.

„Simona Halep a salvat trei mingi de meci și a supraviețuit unei lupte de uzură 4-6, 6-4, 15-13 în fața impresionantei Lauren Davis. Partida a egalat recordul din sfertul de finală al ediţiei 1996 de la Melbourne, dintre Chanda Rubin şi Arantxa Sanchez Vicario (4-6, 6-2, 14-16)”, scrie USA Today.

Site-ul oficial al Australian Open scrie că Davis și-a pierdut o unghie, iar Halep, și ea accidentată, a fost curajoasă. „«Aproape moartă» Halep rezistă maratonului” este titlul comentariului de pe site-ul turneului de tenis din Australia.

„Simona Halep a salvat trei puncte de meci și a servit pentru victorie de patru ori într-o întâlnire extraordinară cu Lauren Davis, înainte de a se califica în optimi”, notează The Guardian.


Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult