Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Imaginea zilei. Cahill: „Cum a fost dimineața ta, Simona Halep? Meci epic. Sunt mândru cu adevărat de tine, Simo”

Simona Halep - Twitter

(Sursă foto: Twitter)

Darren Cahill a postat pe Twitter o imagine cu Simona Halep în vestiar, după victoria cu Lauren Davis, nr.76 mondial, un meci care a durat trei ore și 45 de minute, desfășurat pe o căldură insuportabilă. În fotografie eleva lui apare mâncând și având o pungă cu gheață la gleznă.

„Cum a fost dimineața ta, Simona Halep? Efort extraordinar din partea ambelor jucătoare. Meci epic. Sunt mândru cu adevărat de tine, Simo”, a scris antrenorul Darren Cahill. 

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, sâmbătă, la Melbourne, după ce a învins-o pe americanca Lauren Davis cu 4-6, 6-4, 15-13.

Presa internațională scrie despre meciul maraton dintre Halep și Davis.

„Simona Halep a salvat trei mingi de meci și a supraviețuit unei lupte de uzură 4-6, 6-4, 15-13 în fața impresionantei Lauren Davis. Partida a egalat recordul din sfertul de finală al ediţiei 1996 de la Melbourne, dintre Chanda Rubin şi Arantxa Sanchez Vicario (4-6, 6-2, 14-16)”, scrie USA Today.

Site-ul oficial al Australian Open scrie că Davis și-a pierdut o unghie, iar Halep, și ea accidentată, a fost curajoasă. „«Aproape moartă» Halep rezistă maratonului” este titlul comentariului de pe site-ul turneului de tenis din Australia.

„Simona Halep a salvat trei puncte de meci și a servit pentru victorie de patru ori într-o întâlnire extraordinară cu Lauren Davis, înainte de a se califica în optimi”, notează The Guardian.


Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult