Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Imaginea zilei. Cahill: „Cum a fost dimineața ta, Simona Halep? Meci epic. Sunt mândru cu adevărat de tine, Simo”

Simona Halep - Twitter

(Sursă foto: Twitter)

Darren Cahill a postat pe Twitter o imagine cu Simona Halep în vestiar, după victoria cu Lauren Davis, nr.76 mondial, un meci care a durat trei ore și 45 de minute, desfășurat pe o căldură insuportabilă. În fotografie eleva lui apare mâncând și având o pungă cu gheață la gleznă.

„Cum a fost dimineața ta, Simona Halep? Efort extraordinar din partea ambelor jucătoare. Meci epic. Sunt mândru cu adevărat de tine, Simo”, a scris antrenorul Darren Cahill. 

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, sâmbătă, la Melbourne, după ce a învins-o pe americanca Lauren Davis cu 4-6, 6-4, 15-13.

Presa internațională scrie despre meciul maraton dintre Halep și Davis.

„Simona Halep a salvat trei mingi de meci și a supraviețuit unei lupte de uzură 4-6, 6-4, 15-13 în fața impresionantei Lauren Davis. Partida a egalat recordul din sfertul de finală al ediţiei 1996 de la Melbourne, dintre Chanda Rubin şi Arantxa Sanchez Vicario (4-6, 6-2, 14-16)”, scrie USA Today.

Site-ul oficial al Australian Open scrie că Davis și-a pierdut o unghie, iar Halep, și ea accidentată, a fost curajoasă. „«Aproape moartă» Halep rezistă maratonului” este titlul comentariului de pe site-ul turneului de tenis din Australia.

„Simona Halep a salvat trei puncte de meci și a servit pentru victorie de patru ori într-o întâlnire extraordinară cu Lauren Davis, înainte de a se califica în optimi”, notează The Guardian.


Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult