Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic la Fed Cup

Simona Halep FedCup

(Foto: Inquam Photos/Manases Sandor)

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, în primul meci al confruntării România-Elveția de la Fed Cup. Meciul, care a durat 1 oră și 47 de minute, le-a dat emoții fanilor Simonei, când aceasta a pierdut setul al doilea și a ajuns în decisiv. Simona Halep a revenit însă și a câștigat detașat setul al treilea.

După partida Halep-Golubic, urmează cea de-a doua confruntare a zilei de sâmbătă, între Irina Begu și Timea Bacszinsky

„Sunt superentuziasmată și sper să o pot învinge pe Simona Halep", declara Golubic, înaintea partidei cu numărul 1 mondial. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult