Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic la Fed Cup

Simona Halep FedCup

(Foto: Inquam Photos/Manases Sandor)

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, în primul meci al confruntării România-Elveția de la Fed Cup. Meciul, care a durat 1 oră și 47 de minute, le-a dat emoții fanilor Simonei, când aceasta a pierdut setul al doilea și a ajuns în decisiv. Simona Halep a revenit însă și a câștigat detașat setul al treilea.

După partida Halep-Golubic, urmează cea de-a doua confruntare a zilei de sâmbătă, între Irina Begu și Timea Bacszinsky

„Sunt superentuziasmată și sper să o pot învinge pe Simona Halep", declara Golubic, înaintea partidei cu numărul 1 mondial. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult