Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic la Fed Cup

Simona Halep FedCup

(Foto: Inquam Photos/Manases Sandor)

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, în primul meci al confruntării România-Elveția de la Fed Cup. Meciul, care a durat 1 oră și 47 de minute, le-a dat emoții fanilor Simonei, când aceasta a pierdut setul al doilea și a ajuns în decisiv. Simona Halep a revenit însă și a câștigat detașat setul al treilea.

După partida Halep-Golubic, urmează cea de-a doua confruntare a zilei de sâmbătă, între Irina Begu și Timea Bacszinsky

„Sunt superentuziasmată și sper să o pot învinge pe Simona Halep", declara Golubic, înaintea partidei cu numărul 1 mondial. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult