Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep la Balul Campionilor

Foto: WTA Twitter

„Simona Halep strălucește la Balul Campionilor”, au comentat cei de la WTA pe contul de Twitter, după ce sportiva a apărut la dineul organizat în onoarea sa și a lui Novak Djokovici într-o rochie neagră cu decolteu adânc.

Campioana de la Wimbledon a venit la eveniment însoțită de Darren Cahill, de Virginia Ruzici, de familie și de membrii echipei sale. 

Simona Halep a câștigat  6-2, 6-2 finala de la Wimbledon contra Serenei Williams, după un meci excepțional, care a durat doar 55 de minute. 

„Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre zilele istorice ale sportului românesc din toate timpurile! Coroana Wimbledonului înseamnă mai mult decât oricare dintre celelalte Grand Slamuri, înseamnă cea mai bună jucătoare de pe planetă, Alteța Sa Simona Halep!”, a scris Cristian Tudor Popescu la finalul partidei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un comentariu simplu (Adrian Gabriel), superb, care spune ce era de spus: "Lumea e acoperita 70% de apă. Restul, de Simona Halep". În '"rest", doar vorbe...
  • Like 1
 • Stimați ziaristi nu am scoli înalte sint un simplu cetatean al României si ca foarte multi români plecati pt un trai mai bun imi exprim bucuria de fi romăn mai ales in acest momente istoric al sportului românesc pe care l am simtit cind principesa noastra Simona a castigat prin munca ei si perseverența sa marele premiu felicitări simona!!
  • Like 0
 • Tineri, frumoși, nobili prin împlinire, strălucitori, ....! Admirație și respect !
  • Like 0
 • Aceasta victorie e încununarea multor ore de muncă, de sacrificii,de bătături in palma ,de accidentarisi sa nu uitam de criticile răutăcioase cand pierdea . Felicitari Simmona ,si nu uita aceasta e tara ta ,care te iubeste la fel si când pierzi si când câștigi!!!
  • Like 0
 • Fără îndoială că merită toate onorurile astea, iar dacă autoritățile române ar vrea cu adevărat s-o onoreze, ar renova imediat toate arenele de tenis din țară.
  • Like 5
  • @ Ionut Catalin Dimache
   dan check icon
   Asta ar fi cu adevarat o onoare ,nicidecum showul grotesc facut d politicieni.
   • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Vlad Petreanu_

În 1990, după ce lucrase într-o fabrică, Vlad Petreanu s-a angajat la un ziar, unde avea un salariu echivalentul a aproape 90 de dolari. Banii îi ajungeau, spune el, să își cumpere un pachet de țigări - la vremea respectivă fuma - și o cola pe zi, „și abia mă descurcam să mănânc ceva”.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon „La bani mărunți” cu Sergiu Manea, CEO BCR. Podcast amplificat de Republica

Sergiu Manea, care a preluat în urmă cu cinci ani conducerea celei mai mari bănci din România, a povestit că primul său salariu, o sumă echivalentă cu mai puțin de 80 de dolari, l-a primit în septembrie 1994. Se angajase înainte de terminarea facultății pe o poziție entry level, ca referent, la Banca Română pentru Dezvoltare, la Biroul de bănci corespondente, care azi se cheamă „financial institutions”.

Citește mai mult

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult