Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep la Balul Campionilor

Foto: WTA Twitter

„Simona Halep strălucește la Balul Campionilor”, au comentat cei de la WTA pe contul de Twitter, după ce sportiva a apărut la dineul organizat în onoarea sa și a lui Novak Djokovici într-o rochie neagră cu decolteu adânc.

Campioana de la Wimbledon a venit la eveniment însoțită de Darren Cahill, de Virginia Ruzici, de familie și de membrii echipei sale. 

Simona Halep a câștigat  6-2, 6-2 finala de la Wimbledon contra Serenei Williams, după un meci excepțional, care a durat doar 55 de minute. 

„Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre zilele istorice ale sportului românesc din toate timpurile! Coroana Wimbledonului înseamnă mai mult decât oricare dintre celelalte Grand Slamuri, înseamnă cea mai bună jucătoare de pe planetă, Alteța Sa Simona Halep!”, a scris Cristian Tudor Popescu la finalul partidei.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un comentariu simplu (Adrian Gabriel), superb, care spune ce era de spus: "Lumea e acoperita 70% de apă. Restul, de Simona Halep". În '"rest", doar vorbe...
  • Like 1
 • Stimați ziaristi nu am scoli înalte sint un simplu cetatean al României si ca foarte multi români plecati pt un trai mai bun imi exprim bucuria de fi romăn mai ales in acest momente istoric al sportului românesc pe care l am simtit cind principesa noastra Simona a castigat prin munca ei si perseverența sa marele premiu felicitări simona!!
  • Like 0
 • Tineri, frumoși, nobili prin împlinire, strălucitori, ....! Admirație și respect !
  • Like 0
 • Aceasta victorie e încununarea multor ore de muncă, de sacrificii,de bătături in palma ,de accidentarisi sa nu uitam de criticile răutăcioase cand pierdea . Felicitari Simmona ,si nu uita aceasta e tara ta ,care te iubeste la fel si când pierzi si când câștigi!!!
  • Like 0
 • Fără îndoială că merită toate onorurile astea, iar dacă autoritățile române ar vrea cu adevărat s-o onoreze, ar renova imediat toate arenele de tenis din țară.
  • Like 5
  • @ Ionut Catalin Dimache
   dan check icon
   Asta ar fi cu adevarat o onoare ,nicidecum showul grotesc facut d politicieni.
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult