Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Simona Halep, apariție strălucitoare la Balul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep la Balul Campionilor

Foto: WTA Twitter

„Simona Halep strălucește la Balul Campionilor”, au comentat cei de la WTA pe contul de Twitter, după ce sportiva a apărut la dineul organizat în onoarea sa și a lui Novak Djokovici într-o rochie neagră cu decolteu adânc.

Campioana de la Wimbledon a venit la eveniment însoțită de Darren Cahill, de Virginia Ruzici, de familie și de membrii echipei sale. 

Simona Halep a câștigat  6-2, 6-2 finala de la Wimbledon contra Serenei Williams, după un meci excepțional, care a durat doar 55 de minute. 

„Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre zilele istorice ale sportului românesc din toate timpurile! Coroana Wimbledonului înseamnă mai mult decât oricare dintre celelalte Grand Slamuri, înseamnă cea mai bună jucătoare de pe planetă, Alteța Sa Simona Halep!”, a scris Cristian Tudor Popescu la finalul partidei.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Un comentariu simplu (Adrian Gabriel), superb, care spune ce era de spus: "Lumea e acoperita 70% de apă. Restul, de Simona Halep". În '"rest", doar vorbe...
    • Like 1
  • Stimați ziaristi nu am scoli înalte sint un simplu cetatean al României si ca foarte multi români plecati pt un trai mai bun imi exprim bucuria de fi romăn mai ales in acest momente istoric al sportului românesc pe care l am simtit cind principesa noastra Simona a castigat prin munca ei si perseverența sa marele premiu felicitări simona!!
    • Like 0
  • Tineri, frumoși, nobili prin împlinire, strălucitori, ....! Admirație și respect !
    • Like 0
  • Aceasta victorie e încununarea multor ore de muncă, de sacrificii,de bătături in palma ,de accidentarisi sa nu uitam de criticile răutăcioase cand pierdea . Felicitari Simmona ,si nu uita aceasta e tara ta ,care te iubeste la fel si când pierzi si când câștigi!!!
    • Like 0
  • Fără îndoială că merită toate onorurile astea, iar dacă autoritățile române ar vrea cu adevărat s-o onoreze, ar renova imediat toate arenele de tenis din țară.
    • Like 5
    • @ Ionut Catalin Dimache
      dan check icon
      Asta ar fi cu adevarat o onoare ,nicidecum showul grotesc facut d politicieni.
      • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult