Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Simona Halep, despre incidentul de la Miami cu Darren Cahill. „Atunci când am urmărit înregistrarea m-am simți foarte rușinată pentru ce am făcut”

După ce s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, Simona Halep le-a povestit jurnaliștilor cum și-a schimbat atitudinea după incidentul de la Miami, în urma căruia antrenorul Darren Cahill i-a spus că întrerupe colaborarea. „Totul s-a schimbat, inclusiv în viața mea din afara terenului. Sunt mult mai pozitivă și asta mă ajută. Nu mai am toane, așa că e mult mai bine", a spus Halep, citată de Gazeta Sporturilor.

La Miami, Simona Halep a pierdut sferturile de finală în fața britanicei Johanna Konta, după ce în timpul meciului nu a reușit să stabilească un dialog cu antrenorul său. „A însemnat mult pentru mine că a luat această decizie. A fost ca un șoc pentru că mi-am pierdut antrenorul. A devenit clar că trebuie să lucrez la atitudinea mea pentru că niciodată nu s-a plâns de jocul meu sau de munca pe care o depun la antrenamente. Știam că-l voi aduce înapoi doar dacă lucrez la capitolul atitudine. Am lucrat mult și am reușit transformarea destul de repede, dar sunt conștientă că mai e mult de îmbunătățit", a spus ea, potrivit sursei citate.

Halep a mai povestit că s-a simțit rușinată pentru faptul că Darren Cahill nu a mai vrut să lucreze cu ea. „Mi-a spus că oprim colaborarea când era acasă și că vom vorbi după Paris. Apoi i-a plăcut cum m-am comportat în meciurile de Fed Cup și cele de la Stuttgart.

Cred că după acel turneu mi-a zis că e pregătit să se întoarcă alături de mine. Și l-am rugat dacă poate să vină înainte de Madrid și a fost de acord pentru că a văzut că îmi doresc să mă schimb. Acum mă bucur că pot să fiu pozitivă pe teren și nu o să mai fiu niciodată negativă, așa cum am fost la Miami, pentru că atunci când am urmărit înregistrarea m-am simți foarte rușinată pentru ce am făcut”, a declarat sportiva.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Hai,Simona!!Poti sa o faci.Avem multa incredere in tine.Succes
    • Like 0
  • Crabu check icon
    "Nu mai am toane" Ha!
    Toanele sunt bune daca sti ce vrei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult