Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Simona Halep, despre incidentul de la Miami cu Darren Cahill. „Atunci când am urmărit înregistrarea m-am simți foarte rușinată pentru ce am făcut”

După ce s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, Simona Halep le-a povestit jurnaliștilor cum și-a schimbat atitudinea după incidentul de la Miami, în urma căruia antrenorul Darren Cahill i-a spus că întrerupe colaborarea. „Totul s-a schimbat, inclusiv în viața mea din afara terenului. Sunt mult mai pozitivă și asta mă ajută. Nu mai am toane, așa că e mult mai bine", a spus Halep, citată de Gazeta Sporturilor.

La Miami, Simona Halep a pierdut sferturile de finală în fața britanicei Johanna Konta, după ce în timpul meciului nu a reușit să stabilească un dialog cu antrenorul său. „A însemnat mult pentru mine că a luat această decizie. A fost ca un șoc pentru că mi-am pierdut antrenorul. A devenit clar că trebuie să lucrez la atitudinea mea pentru că niciodată nu s-a plâns de jocul meu sau de munca pe care o depun la antrenamente. Știam că-l voi aduce înapoi doar dacă lucrez la capitolul atitudine. Am lucrat mult și am reușit transformarea destul de repede, dar sunt conștientă că mai e mult de îmbunătățit", a spus ea, potrivit sursei citate.

Halep a mai povestit că s-a simțit rușinată pentru faptul că Darren Cahill nu a mai vrut să lucreze cu ea. „Mi-a spus că oprim colaborarea când era acasă și că vom vorbi după Paris. Apoi i-a plăcut cum m-am comportat în meciurile de Fed Cup și cele de la Stuttgart.

Cred că după acel turneu mi-a zis că e pregătit să se întoarcă alături de mine. Și l-am rugat dacă poate să vină înainte de Madrid și a fost de acord pentru că a văzut că îmi doresc să mă schimb. Acum mă bucur că pot să fiu pozitivă pe teren și nu o să mai fiu niciodată negativă, așa cum am fost la Miami, pentru că atunci când am urmărit înregistrarea m-am simți foarte rușinată pentru ce am făcut”, a declarat sportiva.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Hai,Simona!!Poti sa o faci.Avem multa incredere in tine.Succes
    • Like 0
  • Crabu check icon
    "Nu mai am toane" Ha!
    Toanele sunt bune daca sti ce vrei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult