Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Transilvania Executive Education, împreună cu Banca Transilvania, Evergent Investments și Republica.ro oferă o bursă integrală și două burse parțiale la programul TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckigham din U.K

Transilvania Executive Education, împreună cu Banca Transilvania și Evergent Investments, susțin în continuare educația executivă din România, prin organizarea unei competiții în cadrul căreia vor fi oferite 3 burse în valoare totală de 30.000 euro pentru programul TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie. Competiția se desfășoară pe platforma Republica.ro, partener media al acestei inițiative:

- Bursa BT Roberto Marzanati (15.000 euro) acoperă integral investiția în programul de studii;

- 2 burse a câte 7.500 euro oferite de Evergent Investments, acoperă jumătate din costul programului. 


Noul program TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie, este o oportunitate educațională internațională dezvoltată împreună cu comunitatea de business din România, organizat în module de strategie, gândire sistemică, complexitate, guvernanță și transformare digitală, adaptate trendurilor generate de pandemia Covid-19 și de digitalizare.

Competiția pentru bursele Executive MBA este deschisă celor care doresc să studieze în Cluj-Napoca în cadrul unui program MBA 100% britanic, predat de profesori și experți internaționali și români. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham. Cursanții vor face parte dintr-o comunitate alumni cu peste 200 de antreprenori și manageri de top din peste 50 de companii din România și din străinătate. Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională postuniversitară într-un rol executiv și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Calendarul este următorul:

* 26 noiembrie – 27 decembrie a.c.: Înscriere în competiție

* 28 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022: Evaluarea candidaților

* 10 ianuarie 2022: Anunțarea câştigătorului bursei pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education

Programul Executive MBA – Management General va începe în Cluj-Napoca, în 9 februarie 2022 și include 12 module predate o dată la 6 săptămâni timp de 18 luni, cu o temă după fiecare modul.

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse este nevoie de următoarele:

- completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE;

- redactarea unui business plan folosind modelului propus aici;

- redactarea unui răspuns la întrebarea din cadrul formularului de înscriere: “Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?”

- CV în limba engleza/ sau linkul către profilul de LinkedIn (includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional (academic și social);;

- o scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator;

- trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 27 decembrie a.c. (inclusiv).

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Recunoscută pentru rezultatele academice deosebite, Universitatea Buckingham este cea mai veche dintre universitățile independente din Marea Britanie. Cu o abordare inovatoare în ceea ce privește educația, este renumită pentru activitățile academice în grupuri mici, angajamentul pentru calitate și pentru o comunitate globală și diversă de învățare. În 2020, Universitatea Buckingham a fost în top 20 universități pentru calitatea predării în Anglia (The Good University Guide), pe locul 6 pentru satisfacția studenților și pe locul 3 pentru sprijinul oferit studenților.

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult