Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Trump sau Biden? Profesor de economie: „Cred că niciunul...”

Donald Trump - Joe Biden

Foto: Bryon Houlgrave / AP / Profimedia

Profesorul de economie Cristian Păun a declarat că, din perspectiva sa, nu există o opțiune ideală între Donald Trump și Joe Biden, sugerând că Trump nu pare un „liberal autentic”, iar față de orientarea politică de stânga a lui Biden ar avea rezerve.

Referindu-se la Donald Trump, Păun a menționat că poate oferi numeroase exemple care l-ar face să ezite în privința susținerii fostului președinte american.

Și în ceea ce îl privește pe actualul președinte Joe Biden, Păun și-a exprimat reținerea, având în vedere orientarea politică de stânga a acestuia. EL a recunoscut că nu este un susținător al ideologiei de stânga și că acesta este unul dintre motivele pentru care nu îl preferă pe Biden.

Biden sau Trump? a fost întrebat Cristian Păun la chestionarul din cadrul emisiunii „În fața ta” de la Digi24.

„Cred că niciunul, dacă îmi dați voie să am și un astfel de răspuns. Din punctul meu de vedere, Trump nu mi s-a părut niciodată un om care e liberal autentic, nu e un om care să simtă libertatea așa cum o simt eu. Pot să dau nenumărate exemple din acțiunile lui care îmi ridică semne de întrebare. Iar faptul că nu îmi place de Biden e că nu îmi place stânga”, a spus economistul Cristian Păun.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14.00.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult