Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Tudor Chirilă, la începutul unui concert: „Să terminăm dracului cu hoții de la putere”

Tudor Chirila

„Tot ce s-a întâmplat în țara asta e vina noastră și un gest de normalitate ar fi să terminăm dracului cu hoții ăștia de la putere”, a spus sâmbătă seara Tudor Chirilă, în deschiderea unui concert pe litoral, moment în care publicul a început să aplaude.

Artistul a continuat spunând că acesta este un lucru foarte greu. „Noi românii nu știm să lucrăm în echipă. Zicem că avem nevoie de un lider care să ne conducă, dar nu e despre lideri, e despre ce facem fiecare dintre noi în viața noastră. Degeaba mergem în Piața Victoriei să strigăm împotriva lor, dacă noi parcăm pe bordură, degeaba, dacă nu ne pasă de cel de lângă noi. Noi trăim doar pentru noi, iar asta trebuie să schimbăm fiecare dintre noi”, a adăugat Tudor Chirilă.

El a făcut apel la cei prezenți la concert să semneze pentru inițiativa USR de modificare a Constituției pentru ca un condamnat penal să nu mai ocupe o funcție publică: „Semnați, fraților! Nu e vorba decât despre o semnătură”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Al Lui Al Lui check icon
  Si cum facem asta ? Atat timp, cat parlamentarii PSD accepta si sustin, o caricatura in functia de prim ministru alaturi de alti ministri penali, inculti si chiar obsceni (vezi Olguta), pe marele "strateg" Valcov, care se ocupa de "implementarea programului de guvernare PSD" (asta cand nu ingroapa/dezgroapa tablouri in pereti) , iar Discotecarul de la finante incearca sa ne convinga cat de bn este pentru economia RO, sa fie amnistiati rechinii imobiliari, in functie cu fratii Negoita . Oare, ce trebuie sa facem, noi oamenii de rand, pentru a scapa cat mai rapid din acest cosmar?
  • Like 0
 • florin check icon
  Corect!
  Hai sa terminam cu numarul unu, cel ce a subminat economia nationala, subfinantand intreprinderile incepand cu anul 1990. De Isarescu este vorba. Dupa 1990 a dat cu leul de pamant furandu-i pe toti romanii ce pusese ceva bani de-o-parte si a falimentat economia lasand-o fara credite.

  Ai curaj Chirila sa incepi cu raul cel mare?
  • Like 1
  • @ florin
   Aveti o gandire economica induiosator de paralela cu realitatea. Dar este bine totusi ca aveti curajul sa va expuneti parerile. Ce-i drept se poarta si la case mai mari. Nu mai departe decat madamdancila reuseste sa pronunte cuvinte, ba chiar sa formeze propozitii. Simple si caracterizate prin stupizenie, dar trebuie sa recunoastem - sunt totusi propozitii, nu?
   Si aveti dreptate - borfasii pesedisti nu au nicio vina in devalizarea economiei si distrugerea tarii. Doar o persoana, una singura - atotputernica - este de vina. Isarescu a praduit banii, dar ciudat cum infractorii pesedisti s-au ales cu averile. A naibii dracie si asta! Ca sa merg pe logica dumneavoastra, cred ca Isarescu a pradat banutii, i-a ingropat prin diverse curti si ascuns prin diversi pereti (eventual prin cimitire) dar, ce sa vezi, locurile alea apartineau exact pesedistilor. Iar ei, ce sa faca saracutii? Doar au cules averile crescute asa, pe ici - pe colo - prin batatura.
   Iar romanii, total nerecunoscatori, scandeaza intr-una: https://republica.ro/muie-psd-in-mai-multe-limbi
   • Like 5
  • @ Iron Spike
   ioana check icon
   As crede ca vina pe care o au borfasii PSD-isit in devalizarea economiei si distrugerea tarii o impart cu cei care au preferat sa stea acasa atunci cand trebuia sa-i amandam la vot. S-au dus doar categoriile de profitori ai guvernarilor acestora si le-au permis sa incalece din nou tara in cel mai abject mod cu putinta...
   Poate sa ne fi fost o lectie??? Vom vedea asta cu prilejul proximelor alegeri, indiferent cat de mare/mica ni se va parea miza acestora...
   • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult