Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Un contor de gaz, sfințit de un sobor de preoți într-o comună din Botoșani. Primarul și un deputat PNL au tăiat panglica

contor - Frumusica

Foto: Facebook Costel Șoptică

Deputatul PNL Costel Șoptică a tăiat panglica unui contor de gaze, dintr-o comună din Botoșani. La eveniment a participat un sobor de preoți, pentru sfințirea contorului, iar oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare, scrie Botoșani Necenzurat.

Parlamentarul liberal a anunțat pe Facebook că primarul comunei Frumușica, Constantin Bălășanu, a făcut, de ziua lui, „un mare cadou” locuitorilor comunei, branșându-i la sistemul național de gaze naturale. 

Foto: Facebook Costel Șoptică

Foto: Facebook Costel Șoptică

„Astăzi la Frumușica s-a scris ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

Foto: Facebook Costel Șoptică

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu”, a scris pe Facebook deputatul PNL Costel Șoptică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    De felicitat primarul ca a reusit sa aduca gaz in localitate si banuiesc ca este un eveniment important pentru aceasta comunitate, dar cu sau fara soborul de preoti este totusi un festivism cam de prost gust.
    • Like 0
  • Noi radeam cand politicienii taiau panglica la 10 km de autostrada. Credeam ca mai rau de atat nu se poate. Dar ei continua sa ne contrazica si sa ne demonstreze ca se poate si mai rau.
    • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult