Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Un contor de gaz, sfințit de un sobor de preoți într-o comună din Botoșani. Primarul și un deputat PNL au tăiat panglica

contor - Frumusica

Foto: Facebook Costel Șoptică

Deputatul PNL Costel Șoptică a tăiat panglica unui contor de gaze, dintr-o comună din Botoșani. La eveniment a participat un sobor de preoți, pentru sfințirea contorului, iar oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare, scrie Botoșani Necenzurat.

Parlamentarul liberal a anunțat pe Facebook că primarul comunei Frumușica, Constantin Bălășanu, a făcut, de ziua lui, „un mare cadou” locuitorilor comunei, branșându-i la sistemul național de gaze naturale. 

Foto: Facebook Costel Șoptică

Foto: Facebook Costel Șoptică

„Astăzi la Frumușica s-a scris ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.

Foto: Facebook Costel Șoptică

S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu”, a scris pe Facebook deputatul PNL Costel Șoptică.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    De felicitat primarul ca a reusit sa aduca gaz in localitate si banuiesc ca este un eveniment important pentru aceasta comunitate, dar cu sau fara soborul de preoti este totusi un festivism cam de prost gust.
    • Like 0
  • Noi radeam cand politicienii taiau panglica la 10 km de autostrada. Credeam ca mai rau de atat nu se poate. Dar ei continua sa ne contrazica si sa ne demonstreze ca se poate si mai rau.
    • Like 0


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult