Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Vacanțe fără griji, cu Coral Travel

Coral Travel

Primul pas: îți faci bagajele. Al doilea pas: savurezi un cocktail pe plajă. De acum nu trebuie să-ți mai faci griji despre planificarea vacanței. Coral Travel se ocupă de toate detaliile, de la zbor, la hotel și activități potrivite pentru toată familia.

Coral Travel face parte din grupul internațional de companii Coral Travel Group (OTI Holding), și, începând cu anul acesta, este prezent și pe piața din România. Turoperatorul are aproape 3 decenii de experiență în peste 13 țări, printre care Germania, Elveția și Polonia. 

De ce Coral Travel ar fi alegerea potrivită pentru următoarea ta vacanță?

Pentru că are propriul partener local de incoming. Ce înseamnă asta? Partenerul ODEON Tours îți pune la dispoziție ghizi proprii, autobuze și mijloace de transport pentru transferuri individuale, ca tu să nu pierzi niciun moment de relaxare și distracție.

În plus, ai posibilitatea de a alege pachetul de călătorie din 7 orașe din țară: plecare din București (Aeroportul Internațional Henri Coandă și București Băneasa - Aurel Vlaicu), Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Suceava, Iași.

Coral Travel dispune de o rețea hotelieră proprie, care aparține de Coral Group Hotels. Toate hotelurile proprii și asociate funcționează după standardele Coral Travel Group, oferind confort și siguranță ridicate. Printre acestea regăsim și opțiuni exclusiviste din Turcia: Xanadu Resort Hotel (Belek) și Seven Seas Blue (Side).

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță care să se plieze pe nevoile tale, Coral Travel îți pune la dispoziție 3 concepte exclusive pe piața din România:

Coral Elite Service - o colecție de hoteluri de lux și beneficii speciale, cum ar fi: un ghid de la departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special, serviciu de ghidaj disponibil 24/7.

Summer Collection – cele mai bune oferte de cazare la hoteluri speciale din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Nu trebuie să mai pierzi timp căutând hotel. Coral Travel a făcut deja asta pentru tine. Un alt beneficiu al rezervării este condiția specială de plată - plata în avans este de numai 10%.

Sun Family Club – ideal când pleci în vacanță alături de copii. De la hotel, la mesele din cursul zilei, și până la activități educaționale sau de divertisment, pachetul include cazarea la cele mai bune hoteluri de familie.

Familiile pot beneficia, de asemenea, de promoția "2+2 = 2", deoarece doar părinții plătesc pentru cazare, iar copiii sunt cazați gratuit în hotelurile selectate.

Îți dăm și un pont. Anul acesta, printre cele mai apreciate și căutate destinații pentru sezonul estival sunt Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Iar veștile bune sunt că îți putem oferi un pachet de vacanță special pentru fiecare dintre ele!

Vă invităm să descoperiți cele mai bune tarife pentru cele mai populare destinații ale verii:

TURCIA
       - De la 248 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus

EGIPT
        - De la 425 euro/persoană/sejur 7 nopți cu all inclusive, zbor charter și transfer inclus

GRECIA
         - De la 305 euro/persoană/sejur 7 nopți cu self catering, zbor charter și transfer inclus

TUNISIA
         - De la 364 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus

*Tarifele sunt valabile la momentul publicării.

Pleci în vacanță cu Coral Travel! Doar intră pe site-ul Coral Travel și rezervă online cu posibilitatea de a plăti în rate, fără comision suplimentar, sau alege agenția din lista de parteneri.

Coral Travel: +40 (31) 490 50 50

Head office:

Global City Business Park, Șoseaua București Nord nr. 10, Clădirea O23, București

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Toate bune și frumoase, dar poza e horror. Deși familia aleargă fericită pe plajă, impresia e că fuge mâncând pământul din fața unui TSUNAMI. Păi cum așa: ”Vacanțe FĂRĂ GRIJI cu Coral Travel”?
  • Like 1
  • @ Dan Cojocaru
   Clar :-)) un montaj penibil unde muntii din spate par un val imens de tsunami. Noroc ca in a 2a poza peisajul e mai clar ;-)
   • Like 1


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult