Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a făcut gesturi obscene spre o consilieră USR

Aurelian Bădulescu - Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a făcut miercuri un gest obscen la adresa consilierei USR Ana Ciceală, în timpul ședinței Consiliului General, scrie G4Media. 

Momentul a fost surprins de fotoreporterul Octav Ganea, de la Inquam Photos.

„Voi sunteţi nimeni şi noi vorbim despre oameni aici. Să-ţi fie ruşine USR. Să-ţi fie ruşine doamna Ciceală şi mai nou mamă. Ruşine Ana Ciceală! Tu nu ai dreptul să mai vorbeşti. Taci din gură! Să îţi fie ruşine. Plecăm din sală. Stăm şi o ascultăm pe criminala asta? Du-te, bă, de aici şi lasă-ne în pace! Taci din gură! Nu îţi ajunge? Ăştia sunteţi mă, viitorul acestei ţări?”, i-a spus Bădulescu lui Ciceală, potrivit G4Media.

Bădulescu nu este la primul derapaj de acest fel. Viceprimarul i-a numit pe consilierii din opoziție „bulangii” şi „animale”, după ce aceştia au votat împotriva unui proiect de hotărâre, în vara anului 2018.

VIDEO: Ana Ciceală, după injuriile de azi, din Consiliul General al Municipiului București.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Parerist check icon
    cocalarii voteaza alti cocalari, in timp ce oamenii normali se pierd in discutii ideologice tampite.
    • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult