Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Victor Ponta: Evident că mă gândesc să candidez la alegerile prezidențiale din 2024

Victor Ponta - 2020 - Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat marți seara, răspunzând la o întrebare la Digi24, că ia în calcul o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024. 

„Probabil. Nu ştiu să spun de pe acum şi mai e mult. (Dar vă gândiți serios). Evident că mă gândesc, pentru că eu văd 2024 ca un an special, nu doar pentru că termină dl Iohannis și mulți oameni politici vechi vor pleca din politică. Este anul în care avem patru alegeri: prezidenţiale, parlamentare, europarlamentare şi locale. Deci, este momentul în care poţi să faci într-adevăr o reformă, în primul rând de persoane, dar şi de structură, de gândire politică, sau pierzi ocazia şi rămâi prins iarăşi în aceste cicluri nesfârşite de lupte intestine între preşedinte, Parlament şi aleşi locali”, a spus Victor Ponta la Digi24.

Liderul PRO România vede alegerile din 2024 drept o şansă uriaşă de schimbare radicală a României, care apare o dată la 20 de ani. „Eu, dacă ratez momentul 2024, ca om politic vorbesc, nu neapărat preşedinte, mie nu îmi mai vine rândul peste 20 de ani”, a afirmat Ponta.

Victor Ponta a mai candidat la Președinția României în 2014, când a pierdut în turul al doilea în fața actualului președinte Klaus Iohannis.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Vai, cum, dar se putea sa nu ne onorati cu prezenta dvs., domnu' Ponta? Candidati linistit, fiti sigur ca n-am uitat nici candidatura precendenta, nici plagiatul, nimic.
  • Like 4
  • @ Jonn Jonzz
   Ponta are multe nume pentru ca n are rusine de nimeni si de nimic.Deci,o rusine poate fi votata de cei ca el.
   • Like 0


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult