Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Violențe la Piața Unirii. Protestatarii au aruncat cu pietre în jandarmi

Violențe 30 martie

Când protestul împotriva măsurilor de protecție care a avut loc la București, în Piața Victoriei s-a încheiat, iar lucrurile păreau să se liniștească, la Piața Unirii au izbucnit violențe între o parte dintre manifestanți și jandarmi.

În imaginile surprinse de postul Digi24 se poate vedea cum protestatarii aruncă cu pietre, iar cel puțin un jandarm a fost rănit. Forțele de ordine au ripostat cu gaze lacrimogene.

Foto: Captură RTV

Câțiva protestatari au fost încătușați și reținuți de jandarmi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Au fost activate galeriile. Ca pe 10 august și ca de fiecare dată când unii au avut nevoie de scandal și destabilizare. Piața Unirii este teritoriul preferat, când nu primesc altă comandă.
  • Like 2
 • La comanda actioneaza jandarmii,mai concret la 10 august au batut cu ce-au avut fara sa arunce cu pietre protestatarii,acum,si-au primit-o dar nu mai au ordin sa treaca cu bulanul la bataie ca-n filme.
  SA NE AMINTIM SI AS LE AMINTIM INCLUSIV JUSTITIEI:
  10 august:
  "....tulumbe cu apă, gaze lacrimogene, fumigene, jandarmi din belșug, polițiști cu ghiotura, bâte, pumni, echipamentul specific din dotare. Forțe disproporționate, personaj coordonator îmbrăcat în alb"CUCOS", tomberoane incendiate, polițistă atacată, protestatari bătuți cu bâta, dube berechet, dubițe din belșug, ambulanțe, medici, paramedici și altele, destule."
  • Like 2
  • @ Nicolaie Apolzan
   Ce spui tu aici se vrea o justificare pentru ce au facut acei "protestatari" aseara? Ce spune Stroe Ana este in parte adevarat. Ce spui tu este adevarat dar suna de parca dai dreptate celor care au "protestat" cu pietre aseara.
   • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult