Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

A apărut Ion Rădoi. Direct în Piața Victoriei. „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers”

Ion Rădoi în Piața Victoriei

Foto: Captură Antena 3

Luni după amiază, AUR a organizat în Piața Universității un protest împotriva restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. Pe seară, protestatarii, flancați de jandarmi, s-au dus în Piața Victoriei, unde se aflau alți manifestanți. În fața Guvernului, a ajuns și șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, cu tricolorul la gât.

„Să vină cu cea mai mare bombă, să ne facă proști pe toți românii și să ne spună: Băi, alea au fost promisiuni electorale, fraierilor. Nu se regăsesc în programul meu de guvernare”, a spus Rădoi, referindu-se la șeful Guvernului. 

„Sunteți mulțumiți de faptul că vi se ia din salarii, sunteți mulțumiți că se propune să vă dea afară?”, a continuat sindicalistul când reporterul Antena3 l-a întrebat de ce se află acolo.  

Și le-a transmis guvernanților: „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers.”

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cand semeni vânt, culegi furtuna!
    • Like 0
  • Acest Radoi, pe care il cunoastem de mult timp, se crede un Hoffa, si are impresia ca are putere. Da, chiar are, si Hoffa avea. Chiar nu exista posibilitatea stoparii unor altfel de elemente ? Si Al Capone avea imunitate, Hai sa fim seriosi, sa nu mai glumim cu lucrurile astea! Hoffa este in temelia vreunui bloc., Al Capone ca a vandut chipsuri ?
    • Like 2
  • INFRACTOR SINCER
    • Like 3


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult