Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

A apărut Ion Rădoi. Direct în Piața Victoriei. „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers”

Ion Rădoi în Piața Victoriei

Foto: Captură Antena 3

Luni după amiază, AUR a organizat în Piața Universității un protest împotriva restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. Pe seară, protestatarii, flancați de jandarmi, s-au dus în Piața Victoriei, unde se aflau alți manifestanți. În fața Guvernului, a ajuns și șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, cu tricolorul la gât.

„Să vină cu cea mai mare bombă, să ne facă proști pe toți românii și să ne spună: Băi, alea au fost promisiuni electorale, fraierilor. Nu se regăsesc în programul meu de guvernare”, a spus Rădoi, referindu-se la șeful Guvernului. 

„Sunteți mulțumiți de faptul că vi se ia din salarii, sunteți mulțumiți că se propune să vă dea afară?”, a continuat sindicalistul când reporterul Antena3 l-a întrebat de ce se află acolo.  

Și le-a transmis guvernanților: „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cand semeni vânt, culegi furtuna!
    • Like 0
  • Acest Radoi, pe care il cunoastem de mult timp, se crede un Hoffa, si are impresia ca are putere. Da, chiar are, si Hoffa avea. Chiar nu exista posibilitatea stoparii unor altfel de elemente ? Si Al Capone avea imunitate, Hai sa fim seriosi, sa nu mai glumim cu lucrurile astea! Hoffa este in temelia vreunui bloc., Al Capone ca a vandut chipsuri ?
    • Like 2
  • INFRACTOR SINCER
    • Like 3


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult