Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

A apărut Ion Rădoi. Direct în Piața Victoriei. „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers”

Ion Rădoi în Piața Victoriei

Foto: Captură Antena 3

Luni după amiază, AUR a organizat în Piața Universității un protest împotriva restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. Pe seară, protestatarii, flancați de jandarmi, s-au dus în Piața Victoriei, unde se aflau alți manifestanți. În fața Guvernului, a ajuns și șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, cu tricolorul la gât.

„Să vină cu cea mai mare bombă, să ne facă proști pe toți românii și să ne spună: Băi, alea au fost promisiuni electorale, fraierilor. Nu se regăsesc în programul meu de guvernare”, a spus Rădoi, referindu-se la șeful Guvernului. 

„Sunteți mulțumiți de faptul că vi se ia din salarii, sunteți mulțumiți că se propune să vă dea afară?”, a continuat sindicalistul când reporterul Antena3 l-a întrebat de ce se află acolo.  

Și le-a transmis guvernanților: „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cand semeni vânt, culegi furtuna!
    • Like 0
  • Acest Radoi, pe care il cunoastem de mult timp, se crede un Hoffa, si are impresia ca are putere. Da, chiar are, si Hoffa avea. Chiar nu exista posibilitatea stoparii unor altfel de elemente ? Si Al Capone avea imunitate, Hai sa fim seriosi, sa nu mai glumim cu lucrurile astea! Hoffa este in temelia vreunui bloc., Al Capone ca a vandut chipsuri ?
    • Like 2
  • INFRACTOR SINCER
    • Like 3


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult