Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

A apărut Ion Rădoi. Direct în Piața Victoriei. „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers”

Ion Rădoi în Piața Victoriei

Foto: Captură Antena 3

Luni după amiază, AUR a organizat în Piața Universității un protest împotriva restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. Pe seară, protestatarii, flancați de jandarmi, s-au dus în Piața Victoriei, unde se aflau alți manifestanți. În fața Guvernului, a ajuns și șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, cu tricolorul la gât.

„Să vină cu cea mai mare bombă, să ne facă proști pe toți românii și să ne spună: Băi, alea au fost promisiuni electorale, fraierilor. Nu se regăsesc în programul meu de guvernare”, a spus Rădoi, referindu-se la șeful Guvernului. 

„Sunteți mulțumiți de faptul că vi se ia din salarii, sunteți mulțumiți că se propune să vă dea afară?”, a continuat sindicalistul când reporterul Antena3 l-a întrebat de ce se află acolo.  

Și le-a transmis guvernanților: „Cum spune românul: când vânturi furtună, culegi vânt. Sau invers.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cand semeni vânt, culegi furtuna!
    • Like 0
  • Acest Radoi, pe care il cunoastem de mult timp, se crede un Hoffa, si are impresia ca are putere. Da, chiar are, si Hoffa avea. Chiar nu exista posibilitatea stoparii unor altfel de elemente ? Si Al Capone avea imunitate, Hai sa fim seriosi, sa nu mai glumim cu lucrurile astea! Hoffa este in temelia vreunui bloc., Al Capone ca a vandut chipsuri ?
    • Like 2
  • INFRACTOR SINCER
    • Like 3


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult