Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Viorica Dăncilă, huiduită la Arad de câteva sute de persoane. „Sunt siderată”

protest - Arad - foto Opinia Timisoarei

(Foto: Opinia Timișoarei)

Viorica Dăncilă a fost vineri huiduită la Arad de câteva sute de persoane.  

„Orice om îi este teamă de Ardeal”, „PSD, ciuma roșie”, „Viorica nu uița, Ardealul nu te vrea” sunt câteva dintre scandările și mesajele de pe pancartele purtate de cele peste 200 de persoane sosite să protesteze în fața Prefecturii Arad.

În zonă au fost prezenți și zeci de membri si simpatizanți ai PSD, care au intrat în conflict verbal cu o parte dintre protestatari, ei fiind despărțiți de jandarmi, scrie Opinia Timișoarei.

Premierul Dăncilă s-a declarat „siderată" și „foarte uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze”, adăugând că nici ei, nici celorlalți social-democrați nu le este teamă. „Nu ne sperie nici țipetele, nici jignirile", a susținut Dăncilă, întâmpinată vineri cu proteste la Arad, dar și la Cluj, potrivit Mediafax.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Să zică Mersi că a rămas numai Siderată nu și Bumbăcită așa cum Merită.
    • Like 0
  • IC Tosca IC Tosca check icon
    ...asa e tanti Dancila, nu ne sperie nici tipetele nici jignirile care este, ne sperie decat domnu' Dragnea cand se incrunta la noi si ne impinge pe scari, ori ne ia microfoanele...Da nu are rost sa va "inpancentati" stimata duamna, ca vi se "sidereaza" neuronul ala functional, de stie sa faca zacusca...si-i pacat pentru guvernul dumneavoastra competent, singurul care va apreciaza si gusta unica dumneavoastra realizarea...
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult