Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Viorica Dăncilă, huiduită la Arad de câteva sute de persoane. „Sunt siderată”

protest - Arad - foto Opinia Timisoarei

(Foto: Opinia Timișoarei)

Viorica Dăncilă a fost vineri huiduită la Arad de câteva sute de persoane.  

„Orice om îi este teamă de Ardeal”, „PSD, ciuma roșie”, „Viorica nu uița, Ardealul nu te vrea” sunt câteva dintre scandările și mesajele de pe pancartele purtate de cele peste 200 de persoane sosite să protesteze în fața Prefecturii Arad.

În zonă au fost prezenți și zeci de membri si simpatizanți ai PSD, care au intrat în conflict verbal cu o parte dintre protestatari, ei fiind despărțiți de jandarmi, scrie Opinia Timișoarei.

Premierul Dăncilă s-a declarat „siderată" și „foarte uimită de modul în care unii înţeleg să acţioneze”, adăugând că nici ei, nici celorlalți social-democrați nu le este teamă. „Nu ne sperie nici țipetele, nici jignirile", a susținut Dăncilă, întâmpinată vineri cu proteste la Arad, dar și la Cluj, potrivit Mediafax.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Să zică Mersi că a rămas numai Siderată nu și Bumbăcită așa cum Merită.
    • Like 0
  • IC Tosca IC Tosca check icon
    ...asa e tanti Dancila, nu ne sperie nici tipetele nici jignirile care este, ne sperie decat domnu' Dragnea cand se incrunta la noi si ne impinge pe scari, ori ne ia microfoanele...Da nu are rost sa va "inpancentati" stimata duamna, ca vi se "sidereaza" neuronul ala functional, de stie sa faca zacusca...si-i pacat pentru guvernul dumneavoastra competent, singurul care va apreciaza si gusta unica dumneavoastra realizarea...
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult