Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primăria Capitalei de PLUS. Fostul ministru al Sănătății, „În fața ta”: Susțin o candidatură comună USR-PLUS-PNL

Vlad Voiculescu - FB

(Foto: Facebook/Vlad Voiculescu)​

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, a fost desemnat de PLUS candidatul la Primăria București, după ce a obținut 96,30% din voturile exprimate în cadrul filialei din Capitală a formațiunii politice. 

„Câștigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraș și o țară cu mai mult respect și mai puțină țâfnă. Mai puțini nervi și mai mult împreună. Mai puține discuții sterile și mai multă construcție”, a spus fostul ministru al Sănătății.  

Vlad Voiculescu consideră că  „în 10 ani putem face din Bucuresti capitala cu cea mai bună calitate a vieții din estul Europei”. „Vreau să pun umărul la toate astea. Când am plecat de la Ministerul Sănătății am spus că nu mă voi întoarce vreodată în vreo funcție publică fără un plan și fără o armată. Voi candida pentru Primăria Municipiului București, după ce voi obține susținerea colegilor mei din cele două partide din Alianța 2020 USR PLUS și ca parte a unei echipe, pentru București, pentru fiecare sector și pentru fiecare localitate din Ilfov”, a punctat Vlad Voiculescu.

„Susțin o candidatură comună USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei. Dacă vrem să facem treabă, putem să o facem doar împreună”, a spus Vlad Voiculescu, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Citiți și:

INTERVIU. Vlad Voiculescu: „Ținta noastră este preluarea guvernării în 2020”. Despre câți membri are PLUS, despre alianța cu USR, despre relația cu Klaus Iohannis și candidatura la primăria Capitalei

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Trebuie crescut la notorietatea lui Nicușor Dan. Cred ca mulți peneliști il vor susține si asta va face diferența!
    • Like 0
  • USR-PLUS are sens, OK. Dar PNL? Serios? Cei care alaturi de PSD au format mizeria numita USL, cu Ponta in frunte? Nu mi se pare o idee buna.
    • Like 0
  • Idioți și nesimțiți, Nicușor Dan era propunerea firească și morală, eu unul nu-l votez și sper ca și alții să gândească la fel. Votez tot Nicușor Dan pentru că e singurul cu adevărat interesat de București și nu e doar un alt politician interesat doar de o carieră politică pe spinarea bucureștenilor.
    • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult