Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primăria Capitalei de PLUS. Fostul ministru al Sănătății, „În fața ta”: Susțin o candidatură comună USR-PLUS-PNL

Vlad Voiculescu - FB

(Foto: Facebook/Vlad Voiculescu)​

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, a fost desemnat de PLUS candidatul la Primăria București, după ce a obținut 96,30% din voturile exprimate în cadrul filialei din Capitală a formațiunii politice. 

„Câștigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraș și o țară cu mai mult respect și mai puțină țâfnă. Mai puțini nervi și mai mult împreună. Mai puține discuții sterile și mai multă construcție”, a spus fostul ministru al Sănătății.  

Vlad Voiculescu consideră că  „în 10 ani putem face din Bucuresti capitala cu cea mai bună calitate a vieții din estul Europei”. „Vreau să pun umărul la toate astea. Când am plecat de la Ministerul Sănătății am spus că nu mă voi întoarce vreodată în vreo funcție publică fără un plan și fără o armată. Voi candida pentru Primăria Municipiului București, după ce voi obține susținerea colegilor mei din cele două partide din Alianța 2020 USR PLUS și ca parte a unei echipe, pentru București, pentru fiecare sector și pentru fiecare localitate din Ilfov”, a punctat Vlad Voiculescu.

„Susțin o candidatură comună USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei. Dacă vrem să facem treabă, putem să o facem doar împreună”, a spus Vlad Voiculescu, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Citiți și:

INTERVIU. Vlad Voiculescu: „Ținta noastră este preluarea guvernării în 2020”. Despre câți membri are PLUS, despre alianța cu USR, despre relația cu Klaus Iohannis și candidatura la primăria Capitalei

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Trebuie crescut la notorietatea lui Nicușor Dan. Cred ca mulți peneliști il vor susține si asta va face diferența!
    • Like 0
  • USR-PLUS are sens, OK. Dar PNL? Serios? Cei care alaturi de PSD au format mizeria numita USL, cu Ponta in frunte? Nu mi se pare o idee buna.
    • Like 0
  • Idioți și nesimțiți, Nicușor Dan era propunerea firească și morală, eu unul nu-l votez și sper ca și alții să gândească la fel. Votez tot Nicușor Dan pentru că e singurul cu adevărat interesat de București și nu e doar un alt politician interesat doar de o carieră politică pe spinarea bucureștenilor.
    • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult