Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primăria Capitalei de PLUS. Fostul ministru al Sănătății, „În fața ta”: Susțin o candidatură comună USR-PLUS-PNL

Vlad Voiculescu - FB

(Foto: Facebook/Vlad Voiculescu)​

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, a fost desemnat de PLUS candidatul la Primăria București, după ce a obținut 96,30% din voturile exprimate în cadrul filialei din Capitală a formațiunii politice. 

„Câștigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraș și o țară cu mai mult respect și mai puțină țâfnă. Mai puțini nervi și mai mult împreună. Mai puține discuții sterile și mai multă construcție”, a spus fostul ministru al Sănătății.  

Vlad Voiculescu consideră că  „în 10 ani putem face din Bucuresti capitala cu cea mai bună calitate a vieții din estul Europei”. „Vreau să pun umărul la toate astea. Când am plecat de la Ministerul Sănătății am spus că nu mă voi întoarce vreodată în vreo funcție publică fără un plan și fără o armată. Voi candida pentru Primăria Municipiului București, după ce voi obține susținerea colegilor mei din cele două partide din Alianța 2020 USR PLUS și ca parte a unei echipe, pentru București, pentru fiecare sector și pentru fiecare localitate din Ilfov”, a punctat Vlad Voiculescu.

„Susțin o candidatură comună USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei. Dacă vrem să facem treabă, putem să o facem doar împreună”, a spus Vlad Voiculescu, la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Citiți și:

INTERVIU. Vlad Voiculescu: „Ținta noastră este preluarea guvernării în 2020”. Despre câți membri are PLUS, despre alianța cu USR, despre relația cu Klaus Iohannis și candidatura la primăria Capitalei

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Trebuie crescut la notorietatea lui Nicușor Dan. Cred ca mulți peneliști il vor susține si asta va face diferența!
    • Like 0
  • USR-PLUS are sens, OK. Dar PNL? Serios? Cei care alaturi de PSD au format mizeria numita USL, cu Ponta in frunte? Nu mi se pare o idee buna.
    • Like 0
  • Idioți și nesimțiți, Nicușor Dan era propunerea firească și morală, eu unul nu-l votez și sper ca și alții să gândească la fel. Votez tot Nicușor Dan pentru că e singurul cu adevărat interesat de București și nu e doar un alt politician interesat doar de o carieră politică pe spinarea bucureștenilor.
    • Like 2


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult