Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie: venituri din servicii de 189,7 milioane de euro, o scădere de 1.2%, față de perioada similară a anului trecut

Murielle Lorilloux

Vodafone România a înregistrat venituri din servicii în valoare de 189,7 milioane de euro, în trimestrul financiar încheiat pe 30 iunie, în scădere cu 1,2% față de perioada similară a anului trecut.

„Obiectivul nostru principal a fost să ne protejăm angajații și să dezvoltăm soluții fiabile de comunicare pentru toți clienții noștri ca aceștia să-și poată continua viețile personale și profesionale. Ne-am angajat să ne păstrăm principalele obiective pentru a putea continua să menținem toți clienții conectați și să le asigurăm toate serviciile de comunicare de care aveau nevoie pentru a lucra, pentru a studia, pentru a rămâne conectați cu familia și prietenii și pentru a avea acces la servicii medicale și de urgență”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

CEO Vodafone mai spune că, dincolo de serviciile oferite, toate eforturile echipei sale au fost direcționate pentru a fi direct implicată în lupta împotriva Covid-19, inclusiv prin oferirea de donații pentru a susține lupta la nivel național.

„În opinia mea, situația actuală este o oportunitate pentru toată lumea, de la companii, la autorități și alți actori socio-economici, de a îmbunătăți infrastructura digitală a țării, de a reduce decalajele dintre diferite sectoare și zone ale României și de a accelera digitalizarea în beneficiul societății și pentru un viitor mai rezistent și mai durabil. Cu toții trăim în acest nou context de piață și trebuie să acționăm împreună cu determinare pentru a stabili o agendă digitală mai cuprinzătoare și mai ambițioasă pentru România”, a adăugat Murielle Lorilloux.

De asemenea, compania s-a concentrat asupra educației și a oferit resurse elevilor, dar și divertisment disponibil în cadrul platformei digitale Împreună mai puternici, unde pot fi urmărite spectacole de muzică, piese de teatru, clase de sport și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională. 

Mai mult, împreună cu Fundația Vodafone România a fost lansată aplicația digitală BrightSky, menită să ajute și să ofere sprijin victimelor violenței domestice.

Baza de clienți a Vodafone România a atins 10,8 milioane de clienți la 30 iunie 2020.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dan check icon
    Vodafone , se vorbeste ca ; ar fi fuzionat cu firma de cablu OPC,
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult