Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Vrei să-ți deschizi un magazin online sau cauți soluții de facturare digitală? Mai ai câteva ore pentru a accesa zeci de soluții cu discount pentru business-ul tău

Stup fest

Indiferent că vrei să începi un business și ai nevoie de pachetul de bază - înfiinţare firmă, facturare digitală, servicii de contabilitate, casă de marcat, POS şi prezenţă online, sau vrei să-ți consolidezi și să-ți scalezi afacerea, găsești toate soluțiile la Stup, iar până pe 19 mai le poți accesa beneficiind de discounturi semnificative.

Stup, proiectul Băncii Transilvania prin care antreprenori sunt conectați cu furnizorii de servicii și produse pentru înfiinţarea, gestionarea şi managementul unei afaceri, a lansat campania Stup Fest în cadrul cărei sunt oferite 20 de soluții non-finanicare cu discount, oferite de parteneri. Și le poți accesa indiferent că ești sau nu client BT.

Oferta cuprinde atât oferte individuale, cât și pachete

Servicii individuale Stup Fest

  • facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente medicale pentru angajați, asistență legală, date despre companii, gestiune digitală cash-flow, customer relationship management (CRM), analiză financiară digitală, francizare, respectiv POS pentru firmele din domeniul HoReCa

Pachete de servicii Stup Fest

  • Pornește-ti afacerea – soluții pentru înființare firmă, facturare digitală, servicii de contabilitate, casă de marcat, POS și prezență online;
  • Hai cu afacerea în online – soluții pentru dezvoltarea business-ul în online: consultanță gratuită, crearea magazinului online cu toate serviciile conexe și campanii de marketing necesare vânzării în online.

Unele dintre soluțiile oferite în cadrul campaniei pot fi accesate direct pe Stup Fest, iar pentru altele este nevoie să faci o vizită la Stup, în Calea Șerban Vodă 206-218, în București. Toți cei care aplică în cadrul campaniei sunt contactați ulterior de echipa Stup.

Stup este un proiect al Bănci Transilvania lansat în vara lui 2022 menit să ofere sprijin antreprenorilor indiferent de etapa în care se află business-ul lor. Stup este un spațiu fizic și funcționează ca un marketplace de produse și servicii necesare oricărui antreprenor, un loc în care oricând poți găsi consiliere gratuită dedicată afacerii tale. Și pentru că Stup este un loc în care chiar se fac lucruri, poți consulta agenda evenimentelor organizate și găzduite AICI.

Partenerii Stup și ai campaniei sunt: Baselinker, Danubius, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip & Company, Gomag, Hosterion, Mini CRM, MTH Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, The Yellow Creators, ThinkOut și Weex Global. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult