Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Mă simt minunat”. Miliardarul Bill Gates a anunțat că s-a vaccinat anti-Covid

Bill GAtes - vaccin - Twitter

Foto: Twitter

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a anunţat pe Twitter că a fost vaccinat împotriva Covid-19 și că se simte minunat.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat. Mulțumesc tuturor oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților de reglementare și lucrătorilor din domeniul asistenței medicale din prima linie care ne-au adus în acest punct”, a spus miliardarul care, în ultimele două decenii, a făcut investiţii semnificative în ştiinţă.

Fundaţia lui Bill Gates a cheltuit 350 de milioane de dolari în dezvoltarea vaccinului anti-Covid. 

Miliardarul a fost vizat în anul care a trecut de o serie de teorii ale conspirației. În luna iulie a acestui an, Bill Gates a dezmințit teoria conspirației potrivit căreia ar intenționa să folosească un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor: „Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”, spunea în vară Bill Gates.

Un studiu publicat în noiembrie a relevat că 13% dintre americani cred că Bill Gates este în spatele pandemiei de coronavirus.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Atenție cine vrea sa se vaccineze fără sa fie cipat, trebuie înainte de vaccin sa ii ziceti asistentei "mulțumesc ANTIcipat" și sa-i faca cu ochiul.
  Ea vă va face un vaccin fara cip.
  • Like 2
 • Atatea stiri cu Bill Gates ca nu stiu cine ii. Spui naibii ca ii un mare virusolog , mare creier in medicina.
  • Like 0
  • @ Silviu Pop Sese
   Parerist check icon
   Cum cine-i bilgheitz?! E băiatu' ala care împreună cu fatuca lui voiau sa reducă populația Terrei cu vaccinuri care sa faca africancele sterile.
   Însă acum s-a răzgândit și vrea sa ne cipeze.
   • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult