Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

„Parcă se respiră!" După 2 ani și jumătate de regim dur Dragnea-Vâlcov, oamenii de afaceri au redeschis Guvernul

Liviu Dragnea - Darius Valcov - eugen teodorovici

După arestarea lui Liviu Dragnea și plecarea de la Guvern a lui Darius Vâlcov, reprezentanții Executivului par mai deschiși la dialogul cu oamenii de afaceri, a susținut antreprenorul Dragos Anastasiu, în emisiunea „În fața ta”, de la Digi 24.

„Da, se simte că acum dânșii caută dialog. Nu ne-am mai văzut de 8 luni cu primul ministru. Acum ne vedem. Era un blocaj, spuneau „nu ne întâlnim cu ăștia, pentru că nu fac decât să ne încurce, noi știm programul nostru, Biblia, this is it. Și orice întâlnire nu face decât să ne piardă timpul cu niște oameni care nu înțeleg viziunea noastră revoluționară”. Asta a fost 2 ani și jumătate când s-a pierdut încrederea. Primul ministru e clar că a avut o piedică”, a declarat Anastasiu.

Ce s-a schimbat? „S-a schimbat percepția și a crescut speranța. Și asta e prima parte pentru a reclădi încrederea. Parcă se respiră. E adevărat că parcă eram mult mai bine acum 3 săptămâni decât suntem astăzi. Ne mai pierdem din respirație când nu vedem rezultate concrete, dar ele, realistic vorbind, nici nu pot veni peste noapte. Ce vă pot spune din mediul de afaceri e că nu mai suntem încordați. Nu știu cât va ține, dar e un moment pe care trebuie să încercăm să-l folosim”, spune antreprenorul.

Emisiunea „În fața ta” al cărei invitat este Dragoș Anastasiu va fi difuzată la Digi 24 sâmbătă, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • George check icon
  Doar cand realizezi ca astia erau in stare sa faca telegondola la campie, in Craiova, poti sa intelegi cat de rupti de realitate erau. Proiect de dezvoltare turistica in municipiu, in loc sa faca spitale si fabrici sau parcuri industriale fac stadioane, stranduri si telegondole. Hal de guvernare...
  • Like 1
 • De la aceasta grupare nu va face altceva d-cat va servii pentru indivizi dubiosi Daca sera cineva ca va vedea altceva se insala amarnic
  • Like 0
 • Cine zicea ca numai oamenii simpli, de la tara, se (mai) pot lasa prostiti de PSD? Ca dl. Anastasiu e antreprenor de la oras, ca sa zic asa... Halal!
  • Like 0
 • De fapt nu s-a schimbat nimic . Nici nu se putea in cateva ore de când a fost aleasă noua conducere .
  • Like 0
 • Văd că îl tot promovați pe individul ăsta așa că am o întrebare : vă este rudă ? Sponsor ? Pentru că altfel nu înțeleg, specimenul se încadrează în tipicul de patron român deștept în cap care-și bazează afacerea doar pe dumping social și pe sloganuri celebre de genul ,, asta e,dacă-ți convine bine dacă nu..., - mai am 10 la poartă,- dacă arunci cheia o prinde altul "și alte mizerii de genul ăsta. E arhetipul patronului anilor '90-2000 și sper ca genul asta de patroni obraznici să dispară, nu au nimic în comun cu patronii din vest și spun asta fără să-i idealizez pe cei din urmă.
  • Like 1
  • @ Adrian Ionescu
   La cine va referiți ?
   • Like 0
  • @ Adrian Ionescu
   raimond check icon
   De acord. Individul se incadreaza. Mai da si din gura aiurea. Vezi articolul cu taximetristii lui carora le-ar lua chiar el camasa, dar ei nu vor si pace. Si? Ce-ai rezolvat? Ca ai incontinuare o firma de doi lei cu taximetristi de doi lei?
   • Like 1
  • @ Adrian Ionescu
   check icon
   Ce-i așa important cum îl chemă? Me îmi pare un naiv...
   ”acum dânșii caută dialog”. Cine ar pune botul la așa ceva?? ”Dînșii” vor impune tot niște reguli mafiote pînă la urmă.
   • Like 0
  • @ Stan Toma
   La Anastasiu.
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult