Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

6.722 persoane s-au vaccinat în weekend la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

Maratonul Vaccinării

Foto: Facebook Dominic Fritz

6.722 de persoane s-au vaccinat la Maratonul vaccinării de la Timișoara, iar 1.600 de persoane au fost programate prin platforma informatică, a anunțat Comitetul Național de vaccinare.

În timpul maratonului, care a început vineri după-amiază și s-a terminat luni dimineață, vaccinarea s-a făcut fără programare, iar serul administrat a fost cel de la Pfizer.

Foto: Facebook RO Vaccinare

În procesul de vaccinare s-au implicat voluntar medici, asistenți și studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Foto: Facebook RO Vaccinare

„Vă suntem incredibil de recunoscători pentru efortul vostru de maratoniști. Oare câte vieți ați salvat în acest weekend, prin vaccinare, vieți care probabil ar fi fost puse în real pericol dacă boala ar fi luat-o înaintea vaccinării?”, a scris pe Facebook Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara.

Foto: RO Vaccinare

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Same1 check icon
    zi-le domnu' Geo! Fantastic. Eurobingo renascut pe fundalul noului spirit de turma .. , a maselor amorfe de indivizi fara personalitate, identitate... la numar sa se faca! O cireada impersonala, fara vreun semn vital, glasgow 3, coma profunda, manata din spate de indivizi la fel de insipizi .., simpli "agenti" care transmit involuntar mai departe ratiunile "meta" ... Hai ca seamana bine cu alta gloata sinistra, lugubra "untold" .. Felicitari Republica! Punct ochit, punct lovit!
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult