Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

6.722 persoane s-au vaccinat în weekend la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

Maratonul Vaccinării

Foto: Facebook Dominic Fritz

6.722 de persoane s-au vaccinat la Maratonul vaccinării de la Timișoara, iar 1.600 de persoane au fost programate prin platforma informatică, a anunțat Comitetul Național de vaccinare.

În timpul maratonului, care a început vineri după-amiază și s-a terminat luni dimineață, vaccinarea s-a făcut fără programare, iar serul administrat a fost cel de la Pfizer.

Foto: Facebook RO Vaccinare

În procesul de vaccinare s-au implicat voluntar medici, asistenți și studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Foto: Facebook RO Vaccinare

„Vă suntem incredibil de recunoscători pentru efortul vostru de maratoniști. Oare câte vieți ați salvat în acest weekend, prin vaccinare, vieți care probabil ar fi fost puse în real pericol dacă boala ar fi luat-o înaintea vaccinării?”, a scris pe Facebook Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara.

Foto: RO Vaccinare

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Same1 check icon
    zi-le domnu' Geo! Fantastic. Eurobingo renascut pe fundalul noului spirit de turma .. , a maselor amorfe de indivizi fara personalitate, identitate... la numar sa se faca! O cireada impersonala, fara vreun semn vital, glasgow 3, coma profunda, manata din spate de indivizi la fel de insipizi .., simpli "agenti" care transmit involuntar mai departe ratiunile "meta" ... Hai ca seamana bine cu alta gloata sinistra, lugubra "untold" .. Felicitari Republica! Punct ochit, punct lovit!
    • Like 0


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult