Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

6.722 persoane s-au vaccinat în weekend la Maratonul Vaccinării de la Timișoara

Maratonul Vaccinării

Foto: Facebook Dominic Fritz

6.722 de persoane s-au vaccinat la Maratonul vaccinării de la Timișoara, iar 1.600 de persoane au fost programate prin platforma informatică, a anunțat Comitetul Național de vaccinare.

În timpul maratonului, care a început vineri după-amiază și s-a terminat luni dimineață, vaccinarea s-a făcut fără programare, iar serul administrat a fost cel de la Pfizer.

Foto: Facebook RO Vaccinare

În procesul de vaccinare s-au implicat voluntar medici, asistenți și studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Foto: Facebook RO Vaccinare

„Vă suntem incredibil de recunoscători pentru efortul vostru de maratoniști. Oare câte vieți ați salvat în acest weekend, prin vaccinare, vieți care probabil ar fi fost puse în real pericol dacă boala ar fi luat-o înaintea vaccinării?”, a scris pe Facebook Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara.

Foto: RO Vaccinare

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Same1 check icon
    zi-le domnu' Geo! Fantastic. Eurobingo renascut pe fundalul noului spirit de turma .. , a maselor amorfe de indivizi fara personalitate, identitate... la numar sa se faca! O cireada impersonala, fara vreun semn vital, glasgow 3, coma profunda, manata din spate de indivizi la fel de insipizi .., simpli "agenti" care transmit involuntar mai departe ratiunile "meta" ... Hai ca seamana bine cu alta gloata sinistra, lugubra "untold" .. Felicitari Republica! Punct ochit, punct lovit!
    • Like 0


Îți recomandăm