Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

A început MASSIF, cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune montană: în Poiana Brașov, 100 de artiști sunt invitați să cânte și să mixeze pe șase scene

MASSIF 2023

Prima ediție a festivalului MASSIF, care se va desfășura în acest weekend la Poiana Brașov, va fi o producție gigant, nemaiîntâlnită într-o stațiune montană la nivel european, au anunțat organizatorii evenimentului, creatori ai celor mai mari festivaluri de muzică din România și din regiune UNTOLD și Neversea. 

MASSIF promite să aducă, pe lângă atmosfera de festival, activități pentru cei care iubesc muzica, distracția și sporturile de iarnă, dar și pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni.

La cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune de munte sunt așteptați, între 3 și 5 martie, aproximativ 35.000 de participanți, 100 de artiști, trupe și DJ pe șase scene – trei scene în interiorul festivalului, dintre care două acoperite, cea mare outdoor și alte trei scene la apres-ski-urile partenere din stațiunea Poiana Brașov.  

,,Avem headlineri care sunt la cele mai mari festivaluri din lume, avem Dimitri Vegas, avem Nicky Romero, Morten, Quintino, precum și un artist nou lansat, care are peste 1,2 miliarde de streamuri topic, în premieră în România, și mulți alți artiști de specialitate, pe genuri muzicale mai puțin cunoscute, la scenele secundare. Avem câteva atracții speciale, inclusiv zbor cu parapanta și ulterior ski. Acum, evident, în funcție de condițiile meteo, acest lucru va fi sau nu posibil. Avem o competiție organizată de unul dintre parteneri, cu un fel de free-run contest pe pârtii și premierea și festivitatea în cadrul festivalului. Mai avem și elicoptere care vor aduce unii participanți de la București, sunt practic activări ale unor parteneri. Și în perimetrul festivalului experiențele variază foarte mult în funcție de gusturi, adică avem și experiențe culinare deosebite, fiind și un streetfood integrat în perimetrul festivalului, dar și la nivel de distracție, interacțiuni, giveaway-uri și alte alte mici atracții”, a precizat într-un comunicat Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatorii Massif

Vineri, 3 martie, pe mainstage vor urca Pascal Junior, Dimitri Vegas, MATTN, Delia, Ștefania, Grasu XXL, Rava, DJ Sauce și Chris Hype b2b Andrei Niculae. Pe G.O.A.T. fanii îi vor putea urmări pe Aurik, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Adrian Șaguna, Andrew Maze, DJ Mini și câștigătorii concursului DJ Superstore, iar pe Retro Fantesia - Dan T & MC Zedho, MC Dylma & DJ Pappa M și DJ Alex.

Sâmbătă, 4 martie, pe mainstage vor fi Alex Super Beats, Quintino, Dirty Nano, Kadebostany, Inna, Killa Fonic, HVNDS și Shaun Warner. Pe G.O.A.T. - Adrian Pelin, David Ciente, Hollygood Gang, Moonsound, Arias și Silviu Andrei, iar pe Retro Fantesia vor fi Mirror DJ’s, Armonia DJ’s, M Dylma & Dj Pappa M, Aurik și Dan T & MC Zedho.

Duminică, 5 martie, pe mainstage vor performa DJ Dark & Mentol, Nicky Romero, Morten, B.U.G. Mafia, Deliric x Silent Strike, Oscar, Bad & Boujee și Sambo. Pe G.O.A.T. - Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Paul Damixie, Adrian Funk și Marc Rayen, iar pe Retro Fantesia -  DJ Antenna, DJ Mini, Adrian Pelin.

Un bilet pentru o zi costă 27 de euro plus taxe, pentru vineri sau duminică și respectiv 36 de euro plus taxe, pentru ziua de sâmbătă. Prețul pentru un abonament General Access pornește de la 79 euro plus taxe, iar prețul unui abonament VIP este de 250 euro plus taxe. Prețul final pentru un abonament General Access este de 170 de euro, plus taxe.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult