Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

A început MASSIF, cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune montană: în Poiana Brașov, 100 de artiști sunt invitați să cânte și să mixeze pe șase scene

MASSIF 2023

Prima ediție a festivalului MASSIF, care se va desfășura în acest weekend la Poiana Brașov, va fi o producție gigant, nemaiîntâlnită într-o stațiune montană la nivel european, au anunțat organizatorii evenimentului, creatori ai celor mai mari festivaluri de muzică din România și din regiune UNTOLD și Neversea. 

MASSIF promite să aducă, pe lângă atmosfera de festival, activități pentru cei care iubesc muzica, distracția și sporturile de iarnă, dar și pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni.

La cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune de munte sunt așteptați, între 3 și 5 martie, aproximativ 35.000 de participanți, 100 de artiști, trupe și DJ pe șase scene – trei scene în interiorul festivalului, dintre care două acoperite, cea mare outdoor și alte trei scene la apres-ski-urile partenere din stațiunea Poiana Brașov.  

,,Avem headlineri care sunt la cele mai mari festivaluri din lume, avem Dimitri Vegas, avem Nicky Romero, Morten, Quintino, precum și un artist nou lansat, care are peste 1,2 miliarde de streamuri topic, în premieră în România, și mulți alți artiști de specialitate, pe genuri muzicale mai puțin cunoscute, la scenele secundare. Avem câteva atracții speciale, inclusiv zbor cu parapanta și ulterior ski. Acum, evident, în funcție de condițiile meteo, acest lucru va fi sau nu posibil. Avem o competiție organizată de unul dintre parteneri, cu un fel de free-run contest pe pârtii și premierea și festivitatea în cadrul festivalului. Mai avem și elicoptere care vor aduce unii participanți de la București, sunt practic activări ale unor parteneri. Și în perimetrul festivalului experiențele variază foarte mult în funcție de gusturi, adică avem și experiențe culinare deosebite, fiind și un streetfood integrat în perimetrul festivalului, dar și la nivel de distracție, interacțiuni, giveaway-uri și alte alte mici atracții”, a precizat într-un comunicat Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatorii Massif

Vineri, 3 martie, pe mainstage vor urca Pascal Junior, Dimitri Vegas, MATTN, Delia, Ștefania, Grasu XXL, Rava, DJ Sauce și Chris Hype b2b Andrei Niculae. Pe G.O.A.T. fanii îi vor putea urmări pe Aurik, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, Adrian Șaguna, Andrew Maze, DJ Mini și câștigătorii concursului DJ Superstore, iar pe Retro Fantesia - Dan T & MC Zedho, MC Dylma & DJ Pappa M și DJ Alex.

Sâmbătă, 4 martie, pe mainstage vor fi Alex Super Beats, Quintino, Dirty Nano, Kadebostany, Inna, Killa Fonic, HVNDS și Shaun Warner. Pe G.O.A.T. - Adrian Pelin, David Ciente, Hollygood Gang, Moonsound, Arias și Silviu Andrei, iar pe Retro Fantesia vor fi Mirror DJ’s, Armonia DJ’s, M Dylma & Dj Pappa M, Aurik și Dan T & MC Zedho.

Duminică, 5 martie, pe mainstage vor performa DJ Dark & Mentol, Nicky Romero, Morten, B.U.G. Mafia, Deliric x Silent Strike, Oscar, Bad & Boujee și Sambo. Pe G.O.A.T. - Pici, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Paul Damixie, Adrian Funk și Marc Rayen, iar pe Retro Fantesia -  DJ Antenna, DJ Mini, Adrian Pelin.

Un bilet pentru o zi costă 27 de euro plus taxe, pentru vineri sau duminică și respectiv 36 de euro plus taxe, pentru ziua de sâmbătă. Prețul pentru un abonament General Access pornește de la 79 euro plus taxe, iar prețul unui abonament VIP este de 250 euro plus taxe. Prețul final pentru un abonament General Access este de 170 de euro, plus taxe.


Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult