Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Adeverința de vaccinare anti-Covid, disponibilă în format electronic

Adeverință de vaccinare

Foto: George Călin/ Inquam Photos

Adeverința de vaccinare anti-Covid este disponibilă în format electronic, a anunțat Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă.

Adeverința poate fi descărcată de către persoanele care au făcut două doze de vaccin direct din Registrul Național de Vaccinare. 

„Practic, persoana vaccinată îşi introduce câteva date de siguranţă şi poate să descarce această adeverinţă", a spus marți Valeriu Gheorghiţă.

Linkul care trebuie accesat pentru a obține documentul care atestă imunizarea este adulti.renv.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Situl indicat nu functioneaza. Am introdus datele solicitate si instant apare mesajul ca nu identifica combinatia de date.
  • Like 0
 • Nu funcționează.
  • Like 0
 • Aplicația ofera doar posibilitatea să te autentifici... dar eu ar trebui să îmi fac întâi un cont. Varianta asta nu mi-o oferă. Am încercat prea repede?
  • Like 0
 • check icon
  Mulțumesc, o să revin să spun dacă a funcționat sau nu pt mine.
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult