Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Alegeri în SUA. Joe Biden preia conducerea în statul Georgia, un fief republican

Joe Biden

Foto: Profimedia Images

În această dimineață, Georgia a început să devină albastră. Candidatul democrat Joe Biden a preluat conducerea în statul în care și Hillary Clinton, și Barack Obama au fost înfrânți la precedentele alegeri. De fapt, ultimul democrat care a câștigat Georgia a fost Bill Clinton, care l-a învins, în 1992, pe George H. W. Bush.

Potrivit CNN, în acest moment Biden conduce la aproape 1.000 de voturi în statul care are 16 voturi electorale și pe care Donald Trump nu își poate permite să îl piardă

Foto: Captură CNN

Totodată, avansul lui Trump în Pennsylvania continuă să scadă, pe măsură ce sunt numărate voturile prin corespondență. la 12:30, ora României, diferența dintre cei doi candidați era foarte mică, de doar 0,3 procente.

AFLAȚI MAI MULT:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult