Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Alegeri în SUA. Joe Biden preia conducerea în statul Georgia, un fief republican

Joe Biden

Foto: Profimedia Images

În această dimineață, Georgia a început să devină albastră. Candidatul democrat Joe Biden a preluat conducerea în statul în care și Hillary Clinton, și Barack Obama au fost înfrânți la precedentele alegeri. De fapt, ultimul democrat care a câștigat Georgia a fost Bill Clinton, care l-a învins, în 1992, pe George H. W. Bush.

Potrivit CNN, în acest moment Biden conduce la aproape 1.000 de voturi în statul care are 16 voturi electorale și pe care Donald Trump nu își poate permite să îl piardă

Foto: Captură CNN

Totodată, avansul lui Trump în Pennsylvania continuă să scadă, pe măsură ce sunt numărate voturile prin corespondență. la 12:30, ora României, diferența dintre cei doi candidați era foarte mică, de doar 0,3 procente.

AFLAȚI MAI MULT:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult