Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Așteptarea a luat sfârșit: Alege E.ON Energie România din lista instalatorilor Casa Verde Fotovoltaice 2023 și bucură-te de o soluție completă și instalare rapidă

Casă cu panouri fotovoltaice

 Foto - Profimedia

Ai prins loc în programul Casa Verde Fotovoltaice? Cel mai așteptat moment pentru 87.500 de persoane, a sosit! Agenţia Fondului de Mediu (AFM) a anunțat deschiderea selecției instalatorului pentru programul Casa Verde 2023 de pe inscrierionline.afm.ro .

Este important să știi că încă există români care nu au panouri instalate deși au încheiat contracte în cadrul programului Casa Verde 2021. Tu poți evita această situație, dacă alegi un instalator validat cu experiență, istoric în piața energiei, care știi că va fi aici și peste 20 de ani.

Unul dintre instalatorii validați AFM, cu o vastă experiență și o reputație solidă în domeniul energiei, este E.ON Energie România.

5 Motive pentru care să alegi E.ON instalator validat AFM

Indiferent de locația în care vrei să instalezi un sistem fotovoltaic, E.ON vine în întampinarea ta cu o soluție avantajoasă, completă, oferind mai mult decât furnizarea și instalarea echipamentului.

1. Soluție la cheie: Dacă alegi E.ON Energie România, instalator validat AFM, pe sistemul fotovoltaic, vei beneficia de suportul experților tehnici autorizați, cu amplă experiență, pe toata durata procesului. Ei se vor ocupa de vizita în locație și evaluarea condițiilor de implementare, instalarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic ales, depunerea documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de prosumator, verificarea sistemului și a instalației electrice a acestuia, pe toată perioada contractului.

2. Echipamente de calitate ridicată, cu garanție extinsă: Pentru că siguranța clientului este întotdeauna pe primul loc la E.ON, se folosesc doar echipamente la standarde de înaltă calitate, moderne și fiabile. Toate pachetele conțin invertoare hybrid Huawei, cu 10 ani garanție și panouri E.ON Aura cu 15 ani garanție. Acest model de panouri fotovoltaice a fost deja confirmat şi pus în circulatie în ţări precum Germania, Marea Britanie, Olanda, Italia, Suedia, Croatia, Ungaria şi România.

3. Pachete potrivite nevoii casei tale: Ai la dispoziție întreaga gamă de putere ca să alegi soluția optimă pentru casa ta. Panourile fotovoltaice instalate pot fi disponibile în configurații monofazate, trifazate și cu puteri instalate de la 3 kW la 50 kW.

4. Opțiuni de finanțare pentru contribuția proprie: poți alege cum îți este mai confortabil să achiți, fie integral, fie în rate lunare prin partenerii bancari E.ON, pentru puteri mai mari de 3 kW. Estimările E.ON sunt că îți vei recupera investiția într-o perioadă de 2-4 ani, în funcție de puterea instalată.

5. E.ON îți plătește facturile de electricitate: Fiecare kW de putere instalat îți aduce o lună fără plata facturii de electricitate. Spre exemplu, dacă alegi să îți instalezi un sistem de 3 kW, nu plăteşti primele trei facturi de consum de energie electrică. Pentru un sistem de 6 kW, E.ON îți plătește şase facturi de energie electrică şi tot aşa până la 12 facturi pentru un sistem de 12kW, toate facturile fiind în limita a 2.000 de lei.

Grăbește-te! Cu cât alegi mai repede E.ON Energie România în platforma AFM ca instalator, cu atât te vei bucura mai repede de sistemul tău fotovoltaic. Odată completată această etapă, montajul poate începe și astfel timpul tău de așteptare se reduce semnificativ.

Experții tehnici E.ON au făcut deja peste 1.000 de vizite tehnice la clientii care au acceptat oferta E.ON, iar următorul pas pentru aceștia este instalarea sistemului fotovoltaic și producerea de energie verde pentru casa lor.

Intră pe eon.ro pentru mai multe detalii despre E.ON Solar Casa Verde, soluția dedicată programului Casa Verde Fotovoltaice 2023, sau accesează direct platforma AFM și selectează E.ON pentru instalarea sistemului tău fotovoltaic.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult