Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Atac în parcare la mall în Brăila. Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Mai multe persoane au fost rănite, între care și doi copii

smurd

(Foto Inquam Photos)

Mai multe persoane, între care și doi copii, au fost rănite duminică după ce un bărbat de 20 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni în parcare la un mall din apropierea Municipiului Brăila, anunță televiziunile de știri. 

Prima dată agresorul, care se afla sub influența alcoolului, a înjunghiat un bărbat de la care a furat o mașină cu care a lovit câțiva trecători de pe drum și apoi a intrat cu automobilul în parcarea de la mall, unde a lovit alte persoane.

Zece persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă. Este vorba de persoana care a fost înjunghiată.

UPDATE: După ce a fost tras afară din mașină, agresorul a strigat „Trebuie să curgă sânge pentru țara asta! Ai să plângi!”

(Sursa foto: obiectivbr.ro)

Atacatorul a fost reținut și este interogat de polițiști. 

Șapte persoane au ajuns la spitalul din Brăila în urma acestui incident, a spus la Digi24 Alina Neacșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila. Este vorba despre patru adulți și doi copii, în vârstă de 11, respectiv 13 ani, a precizat aceasta. Șase dintre aceștia au traumatisme cranio-cerebrale, dar sunt în stare stabilă. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cumva am senzatia ca acest articol, neinsotit de o analiza sociala, nu se incadreaza in linia generala promovata de Republica, fiind o stire de senzatie, breaking/shocking news etc.

  Totusi am sa profit de acest eveniment revoltator pentru a-mi arata inca odata scarba fata de ipocritii protectori ai criminalilor, talharilor si infractorilor de orice fel. Voi trai toata viata cu regretul ca pedeapsa cu moartea a fost abolita, o concesie pe care multi o regreta dar nu au curajul sa o marturiseasca, declarand cu aceeasi ipocrizie, de data asta numita "political corectness" ca asemenea monstri merita inca o sansa sau ca nu sunt vinovati pana cand avocatul lor pierde procesul...

  Va dati seama? Fiara asta este considerata "suspect" si "nevinovata" pana la eventualea condamnare, posibil cu suspendare sau eliberare conditionata, pe fondul unor probleme de sanatate mentala subrezita de un tata abuziv...

  Zau asa, jur ca oricare imi vorbeste despre pedepse blande si inchisoare la domiciliu, cu suspendare samd ar trebui suspendat la randul sau. De un copac.
  Pentru ca e un ipocrit si un nemernic, de teapa bestiilor din guvern. Of... Bestie insemana animal, dar animalele au suflet.

  Pe cine e impotriva ca monstrul asta sa fie castrat fizic (nu chimic), eutanasiat, lobotomizat sau - cel mai bine - executat dupa 20 de ani de munca silnica, il rog sa imi dea un "dislike".
  Multumesc!
  • Like 0


Îți recomandăm

Banca Transilvania-logo

Finanțăm spitale, fabrici, şcoli, universități de stat şi private, baraje şi hidrocentale, autostrăzi şi cabinete veterinare, dar şi sute de mii de oameni. Susținem tot atâtea planuri şi vise ale românilor. Suntem cel mai mare finanțator instituțional al Statului prin impozite şi titluri de stat, precum şi al mediului de business românesc. Facem asta cu capitalul şi datorită competențelor acumulate în cei 25 de ani, aici, în țara noastră.

Citește mai mult

Café Istanbul

Boabe de cafea Arabica Mocha din Yemen se adaugă boabelor din India și Indonezia și te poartă cu simțurile într-un bazar oriental din alte vremuri. Amestecul exotic, intens, cu ale sale note condimentate, ce amintesc de piperul negru, te invită într-o călătorie prin istorie al cărui punct terminus este veacul în care Istanbulul, numit pe atunci Constantinopole, era cel mai bogat și mai populat oraș din lume și forfotea de viață și de tentații.

Citește mai mult