Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Au fost desemnați câștigătorii celor două burse EMBA University of Hull, în valoare de 15.000 de euro fiecare

EMBA - castigatorii

Pentru al cincilea an la rând Transilvania Executive Education oferă burse integrale celor interesați de programul EMBA 100% britanic, oferit de The University of Hull în Cluj-Napoca. Cu ajutorul partenerilor din mediul de business - Banca Transilvania, Electrogrup și SIF Moldova -, alături de Biziday.ro și Republica.ro, în calitate de parteneri media, a fost organizată o competiție pentru două burse EMBA, în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie. Au fost primite peste 80 de aplicații, din care au fost alese cele mai bune.

Leda Panaiot și Dan Negrea sunt cei care au câștigat cele două burse oferite de Banca Transilvania, Electrogrup și SIF Moldova, în valoare de 15.000 euro fiecare.

Leda Panaiot este consilier juridic senior în cadrul companiei E.ON România. Activitatea ei se concentrează asupra tranzacțiilor și proiectelor strategice realizate la nivel de Grup, precum și asupra analizelor de risc/oportunitate, respectiv a zonei de e-mobility. Este pasionată de domeniul teoriei elitelor, iar în timpul liber ajută echipe de studenți în pregătirea lor pentru concursuri internaționale de pledoarii sau jurizează astfel de competiții.

Cel de-al doilea bursier, Dan Negrea, este manager operațional în cadrul companiei Color Control Services. Este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, iar până în prezent a acumulat experiență în zona de producție, calitate și supply chain. Experiența academică și lucrările științifice publicate l-au ajutat mult pe partea de comunicare, iar pe viitor și-ar dori să contribuie mai mult la integrarea studenților și a proaspeților absolvenți în câmpul muncii, în zona industrială și de tehnologie.

Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA: „Felicitări tuturor celor care au aplicat pentru competiția de burse. Observăm aplicații tot mai interesante de la an la an – manageri cu mulți ani de experiență aplică pentru burse, cu realizări importante în domeniul de business și în afara acestuia. Discutăm aici de manageri care investesc continuu în educație atât prin cursuri de specializare cât și programe de doctorat, dar fac și dovadă implicării în societate prin voluntariat. Ne-am fi dorit să primim mai multe aplicații de la cei care activează în domeniul ONG-urilor și cel public.”  

Cei doi bursieri se alătură celorlalți candidați înscriși la programul EMBA care vor începe cursurile în februarie 2019, pentru cele două specializări disponibile în Cluj-Napoca: Tech EMBA și General Management EMBA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult