Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Au fost desemnați câștigătorii celor două burse EMBA University of Hull, în valoare de 15.000 de euro fiecare

EMBA - castigatorii

Pentru al cincilea an la rând Transilvania Executive Education oferă burse integrale celor interesați de programul EMBA 100% britanic, oferit de The University of Hull în Cluj-Napoca. Cu ajutorul partenerilor din mediul de business - Banca Transilvania, Electrogrup și SIF Moldova -, alături de Biziday.ro și Republica.ro, în calitate de parteneri media, a fost organizată o competiție pentru două burse EMBA, în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie. Au fost primite peste 80 de aplicații, din care au fost alese cele mai bune.

Leda Panaiot și Dan Negrea sunt cei care au câștigat cele două burse oferite de Banca Transilvania, Electrogrup și SIF Moldova, în valoare de 15.000 euro fiecare.

Leda Panaiot este consilier juridic senior în cadrul companiei E.ON România. Activitatea ei se concentrează asupra tranzacțiilor și proiectelor strategice realizate la nivel de Grup, precum și asupra analizelor de risc/oportunitate, respectiv a zonei de e-mobility. Este pasionată de domeniul teoriei elitelor, iar în timpul liber ajută echipe de studenți în pregătirea lor pentru concursuri internaționale de pledoarii sau jurizează astfel de competiții.

Cel de-al doilea bursier, Dan Negrea, este manager operațional în cadrul companiei Color Control Services. Este absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, iar până în prezent a acumulat experiență în zona de producție, calitate și supply chain. Experiența academică și lucrările științifice publicate l-au ajutat mult pe partea de comunicare, iar pe viitor și-ar dori să contribuie mai mult la integrarea studenților și a proaspeților absolvenți în câmpul muncii, în zona industrială și de tehnologie.

Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA: „Felicitări tuturor celor care au aplicat pentru competiția de burse. Observăm aplicații tot mai interesante de la an la an – manageri cu mulți ani de experiență aplică pentru burse, cu realizări importante în domeniul de business și în afara acestuia. Discutăm aici de manageri care investesc continuu în educație atât prin cursuri de specializare cât și programe de doctorat, dar fac și dovadă implicării în societate prin voluntariat. Ne-am fi dorit să primim mai multe aplicații de la cei care activează în domeniul ONG-urilor și cel public.”  

Cei doi bursieri se alătură celorlalți candidați înscriși la programul EMBA care vor începe cursurile în februarie 2019, pentru cele două specializări disponibile în Cluj-Napoca: Tech EMBA și General Management EMBA.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult