Sari la continut
alt

Alin Iliescucheck icon

Alin Iliescu este politolog, absolvent al Masterului de Comunicare Politică şi Marketing Electoral din cadrul SNSPA şi specialist în comunicare new media. A colaborat în calitate de editorialist cu mai multe portaluri politice, fiind preocupat de tematici precum: comunism, democratizare, transparenţă decizională sau sisteme electorale. Este voluntar al mai multor ONG-uri şi este implicat activ în proiectele de schimbare civică din România. În prezent este membru al Fundaţiei CAESAR, platformă de acţiune civică, laborator de idei şi comunitate de experţi ce are drept scop identificarea unor soluții de dezvoltare la nivel local, regional și național.


Articole publicate check icon

Fir-ați ai naibii de ipocriți

„Este sechestrat pentru că a venit într-un mod ilegal. În același timp îl rog foarte mult, pentru că nu vine niciun ambasador, nu vine nimeni de la guvern, să mergem la avion. Eu îi pun în vedere, ca să nu depășim cadrul, și să nu fim puși în situația ca să se ia măsuri în sensul de a-l invita în alt sens. Pentru că dânsul este ilegal la noi în țară”. Aşa preşedinte, aşa generali.

Citește mai mult

Tudorița Boboc

Zilele trecute, reporterii televiziunii Antena3 i-au întrebat pe mai mulţi parlamentari ce formă de guvernământ are România. Un fel de Politics 101 la propriu, având în vedere că răspunsul la această întrebare se regăseşte în articolul 1 din Constituţia României.

Citește mai mult

Liviu Dragnea - parlamentari

La o trecere în revistă a partidelor parlamentare, luând în calcul modul în care se auto-definesc ideologic, precum şi afilierea lor internaţională, scena politică românească arată acum aşa: un partid social-democrat, două partide liberale, un partid popular, un partid etnic şi un partid nou, alternativ, neasumat ideologic. (Foto Inquam Photos)

Citește mai mult