Sari la continut
alt

Alin Iliescucheck icon

Alin Iliescu este politolog și expert în domeniul comunicării, cu o bună înțelegere a dinamicii spaţiului public. A colaborat în calitate de editorialist cu mai multe portaluri politice, fiind preocupat de tematici precum: istorie recentă, comunism, democratizare sau politică externă.

A ocupat funcția de director executiv al unei platformei civice şi politice. A activat în domeniul consultanţei în comunicare (politică sau business), coordonând organizarea a numeroase evenimente publice. Este absolvent al Școlii Naționale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București și are un master în comunicare politică şi marketing electoral. Este un susținător activ al proiectelor de schimbare civică și politică din România.


Articole publicate check icon

CCR - curtea constitutionala

3. Având în vedere informațiile desecretizare de CSAT, decizia nu poate fi considerată nedemocratică, ci din contră. Fundamentul democrației e reprezentat de alegerile libere și corecte. CSAT a arătat că procesul electoral a fost viciat, deci asta nu a mai fost o competiție corectă. Nu poți avea democrație cu alegeri alterate de o forță străină. foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Citește mai mult

Fir-ați ai naibii de ipocriți

„Este sechestrat pentru că a venit într-un mod ilegal. În același timp îl rog foarte mult, pentru că nu vine niciun ambasador, nu vine nimeni de la guvern, să mergem la avion. Eu îi pun în vedere, ca să nu depășim cadrul, și să nu fim puși în situația ca să se ia măsuri în sensul de a-l invita în alt sens. Pentru că dânsul este ilegal la noi în țară”. Aşa preşedinte, aşa generali.

Citește mai mult

Tudorița Boboc

Zilele trecute, reporterii televiziunii Antena3 i-au întrebat pe mai mulţi parlamentari ce formă de guvernământ are România. Un fel de Politics 101 la propriu, având în vedere că răspunsul la această întrebare se regăseşte în articolul 1 din Constituţia României.

Citește mai mult

Liviu Dragnea - parlamentari

La o trecere în revistă a partidelor parlamentare, luând în calcul modul în care se auto-definesc ideologic, precum şi afilierea lor internaţională, scena politică românească arată acum aşa: un partid social-democrat, două partide liberale, un partid popular, un partid etnic şi un partid nou, alternativ, neasumat ideologic. (Foto Inquam Photos)

Citește mai mult