Sari la continut
alt

Ana Maria Gardinercheck icon

Ana Maria Gardiner (35) este consultant in comunicare 360 si trainer in cadrul companiei pe care o conduce, Lighthouse Communications. Are 8 ani de experienta in comunicare si 8 ani ca jurnalist politic economic si de investigatii. A lucrat pentru multe dintre cele mai valoroase branduri din lume active in domeniile financiar, retail, FMCG si energie atat in Romania cat si in Dubai. Absolventa de Stiinte Politice, Afaceri Europene si Relatii Internationale, Ana Maria este specializata in dezamorsarea si gestionarea situatiilor de criza pentru companii. 


Articole publicate check icon

Piata Obor - politie

Ei bine, în acel moment, când mi s-a cerut să mă „legitimez”, în mine s-a rupt filmul hilar cu Charlie Chaplin și au intrat secvențe sumbre din România comunistă pe care, nu am experimentat-o prea mult, având doar 7 ani la revoluție, dar am simțit-o mult și bine și după anii 90. Și iată că ea persistă și în continuare. Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult

Protest 12 august - Octav Ganea

Vineri seara, doar impreună cu băietelul meu de 4 ani, am fost la protest. Fusesem cu totii şi la celelalte proteste, insă vineri soţul meu era plecat din ţară. M-am aflat în situaţia în care să-mi fie teamă cand am ajuns in piaţă pentru că am văzut o masină tip tanc cu ceva deasupra ce arăta a mitraliera. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult