Sari la continut
alt

Anca Banițăcheck icon

Anca Baniță scrie despre evoluție personală și despre libertate pe blogul său, ancabanita.com.

Este unul dintre inițiatorii și comunicator pentru "Let`s Do It, România!", cea mai mare mișcare socială din România, pe care o consideră modul ei de a schimba România în bine. Susține cursuri pe teme ca Branding Personal sau Social involvement și crede că fiecare dintre noi are puterea de a-și crea viața pe care și-o dorește.

FB: https://business.facebook.com/ancamariabanita/?business_id=220332558472573

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ancabanita/


Articole publicate check icon

public speaking -

Vorbitul în public este una dintre abilitățile fundamentale pe care e obligatoriu să le dezvolti. Conform LinkedIn Learning, abilitatea de persuasiune se situează pe locul 2 în topul celor mai căutate abilități în organizații. Foto: Guliver/Getty Images

Citește mai mult

Bali -

Călătoresc singură de ceva ani, iar asta mi-a adus foarte multă libertate și încredere în cine sunt și ce pot. Am fost până acum în mai mult de 40 de țări, pe multe dintre ele le-am străbătut așa, împrietenindu-mă cu localnici și stând la necunoscuți.

Citește mai mult

femeie fericita - getty

Am conștientizat că nu avem nicio șansă sa funcționăm de unii singuri. Sunt foarte independent și nu am avut des nevoie de ajutor, iar asta m-a făcut să păstrez mult timp ideea că putem sta singuri în picioare. Nu mai cred asta – inclusiv biologia ne spune că avem nevoie să stăm în grupuri. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Andrei Roșca

„Eu am o filosofie de viață care influentează și modul în care abordez ideea de schimbare – cred într-un echilibru între a fi mulțumit cu ce ai, a aprecia, a fi recunoscător și, în același timp, a face asta fără să băltești. Presupune să trăiești într-o zonă de acceptare, de iubire de sine, de grijă, dar să recunoști că, din când în când, merită să ieși din zona de confort.”

Citește mai mult

Femeie cu spatele

Cred cu tărie că lumea ar arăta cu totul altfel, dacă ne-am asuma fiecare responsabilitatea pentru ce e în viața noastră. Este vina șefului că eu stau la birou până târziu. E vina părinților pentru tot ce nu am primit când eram mici. E vina conducătorilor pentru tot ce nu merge în țară.(Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult