Sari la continut
alt

Anca Banițăcheck icon

Anca Baniță scrie despre evoluție personală și despre libertate pe blogul său, ancabanita.com.

Este unul dintre inițiatorii și comunicator pentru "Let`s Do It, România!", cea mai mare mișcare socială din România, pe care o consideră modul ei de a schimba România în bine. Susține cursuri pe teme ca Branding Personal sau Social involvement și crede că fiecare dintre noi are puterea de a-și crea viața pe care și-o dorește.

FB: https://business.facebook.com/ancamariabanita/?business_id=220332558472573

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ancabanita/


Articole publicate check icon

Femeie cu spatele

Cred cu tărie că lumea ar arăta cu totul altfel, dacă ne-am asuma fiecare responsabilitatea pentru ce e în viața noastră. Este vina șefului că eu stau la birou până târziu. E vina părinților pentru tot ce nu am primit când eram mici. E vina conducătorilor pentru tot ce nu merge în țară.(Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Rusine

Când oamenii aud cuvântul rușine, au, de cele mai multe ori, unul dintre cele 2 răspunsuri – „Nu sunt sigur că știu la ce te referi, dar nu vreau să vorbesc despre asta“, sau „Ah, rușinea. O știu prea bine, dar nu vreau să vorbesc despre asta.” (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

femeie zambind

Mi-am făcut chiar o listă cu tot ce-mi place la mine, pe care am pus-o în mai multe locuri vizibile din casă. Ți se pare stupid? Mi s-a părut și mie la început, doar că, diferența dintre mine și oamenii care stau pe margine și comentează fără să facă nimic este că eu chiar fac. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult